Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Skąd te laski biora na to kasę?

Polecane posty

Ja wiem, że nie jest to temat na to forum, ale chce poznac Wasze zddanie i opinie. Dzis powiedziałam sobie \" Majka dośc tego kaparstwa, trzba zmienic image i zacząc w końcu wyglądac jak kobieta a nie sportowiec 3 ligi \" ale jak zaczęłam podliczac ile to wszytsko kosztuje to mi sczena opadła. Wytłumaczccie mi jedno skąd niektore laski biora kase na te wszystkie ciuchy i duperele? No ska? Przeciez to wszystko kosztuje i to nie małe pieniadze? Mam koelznake, ktora pracuje w sklepie, zbyt wiele nie zraabia, a kurtki ma chyba ze cztery, byty tak samo nie wspominajac o kosmetykach, sweterkach, spodniczkach i takich tam innych. NIe wiem czy te laski maja jakis dar do rozmnazania pieniedzy czy jak? Cz\\sem mam takie dni, że mnie w dołku ściska i chciałabym wygladac ekstra. Dzis chyba nadszedł ten dzień, ale na szczescie szybko mnie puszcza :)

Gość tak sobie myśle że
Moze jakies wyprzedaże? Tam mozna kupic towar po obniżonej cenie. Albo niekoniecznie markowe rzeczy- podróbki markowych ale bardzo ładne podróbki.

Gość OLAIJULKA-KIELCE
TEZ KIEDYS SIE NAD TYM ZASTANAWIALAM....NIRAZ BYM CHCIALA MIEC 1/3 TEGO CO ONE MAJA

Gość Jak to skąd
Ja na wszystko pracuję własnymi łapkami, na własnych nogach!!! I mam wszsytko to co bym chciała mieć (nie tylko materialnie)! Nie kupię w tym miesiacu, kupię w następnym... proste!!!

Gość tak naprawde
po prostu sa kobiety ktore potrafia wygladac zajebiscie z mala iloscia kasy, a sa takie ktore maja jej pelno i nie potrafia.ciuchy dziewczyny kupuja w roznych miejscach z glowa, zeby byle dobre zestawienia. i wiadomo ze lepiej jeden kosmetyk ale lepszy niz 4 byle jakie

Gość pomyslowa
nie trzeba miec duzo kasy zeby dobrze wygladac... trzeba miec fantazje i styl...

Gość pomyslowa
...w lumpeksowym ciuszku za 1 zl mozna wygladac niesamowicie, trzeba tylko umiec kombinowac

Gość masz rację pomysłowa
Trzeba mieć trochę pieniędzy i wyobraźni, no i trochę czasu żeby polatać po lumpeksach i coś wyszperać ekstra

A do autorki - temat jak najbardziej na miejscu, bo prawda jest taka że tu wszystkie muszą kombinować aby starczyło

Gość aaaaa555
na tym forum bardziej trafione pytanie to skąd one mają kasę na te drogie bajery dla dziecka???????Jak czytam rankingi wóżków,ta ma taki a tamta taki(ze 2000 muszą kosztować),lwżaczków za 300 stówy i innych bajerów to czasami się zastanawiam czy tak jest faktycznie czy tylko w necie?:)

Gość aaaaa555
ja wiem ,że niektórzy zarabiają i stać ich,ale akurat wszyscy z tego forum??nie wydaje mi się:)

No ja mam kurtek chyba z 10 i wszystkie markowe. A żadna nie kosztowała więcej niż 15 zł :D Trzeba tylko umieć w lumpeksach pogrzebać. Jak mi się znudzi sprzedaję na Allegro za 70 zł i git. Wszyscy zadowoleni :D

Gość aaaaa555
Rafinka masz rację.Żałuję,że mieszkam w dziurze,gdzie nie ma takich sklepów:( I kupuję pewnie od ciebie na allegro:D:D:D

Gość hmm czy ja wiem czy to tak duz
może ci sie tak wydaje, gdy musisz kupić wszystko NA RAZ to wiadomo, że gdy musisz uzupełnic swoja kosmetyczke i szafe i wogole od podstaw to bedzie kupa kasy ja w kazdym tygodniu kupuje sobie jakas rzecz, a to buty, a to bluzke i tak mi sie uzbierało duzo roznych rzeczy od torebek po sweterki :D do tego chodze na solarium 1 w tygodniu, wiec to jakies 100zł/miesiac paznokcie +/- 60zł/miesiac co miesiac dokupuje kosmetyki na jakies 60zł wiec jak to sie tak rozdrobni, to wychodzi jak codzienne zakupy w spożywczaku :D

aaa555 może i tak :D Ale te rzeczy są naprawdę warte takich pieniędzy. Córka kupiła w tamtym roku kurtkę za prawie 250 zł. A ja taką samą za 12 zł :O No szlag mnie trafił. Tylko ona ma problem, bo jest wysoka, prawie 180 cm i ma strasznie długie ręce, trudno w lumpeksie coś na nią trafić.

aaa555 - nie wiem skąd masz takie informacje że wszystkie na tym forum mają drogie rzeczy, leżaczki czy wózki. Wózek mam nowy ale z tańszych, leżaczka nie mam wcale bo nawet na najtańszy szkoda mi było pieniędzy, ubranka właśnie z lumpeksów (i tak dzieci szybko rosną). Może to ja jestem jakaś inna ale wydaje mi się że nie wszystkie mają wszelkie cuda dla swoich dzieci

Gość aaaaa555
pewnie,że nie wszystkie mają,Ja nie mam.Czytam po prostu zakładane topiki jaki wózek albo jakie łóżeczko i tam mówi się tylko a rzeczach firmowych ,drogich

aaa nie broń nikomu pomarzyć.

Gość aaaaa555
:D:D:D albo pokłamać :D:D:D

racja

Już kilka razy rzuciło mi się w oczy, że pewna osoba z kafe pokazywała linki do rzeczy które "kupiła" dla swojego dziecka i tylko nie chciałam robić afery bo podała link raz do wózka z podwójną rączką a innym razem z pojedyńczą. Niby tak samo z przodu wyglądały a rączki miały inne. To jest przykład że kobita fantazjuje tylko na kafe.

ja i mąż ubieramy sie w markowe ciuchy bo zawsze chcemy dobrze wyglaać naszego synka ubieramy w dobre gatunkowo ubranka ale dla niemowlaków nie ma w benetonie niestety jak podrosnie to tam bedzie ubeierany a skad kasa oboje zarabiamy :) dobrze

pewnie kupuja w lumpeksach:) mam kolezanke ktora wszystko, doslownie wszystko kupuje w lumpach, a styl ma swoj wlasny i naprawde to super wyglada:) a jesli chodzi o male dzieci to jak ja bede miec swoje to nie bede kupowac niewiadomo czego, jak dziecko male to czesciej rzeczy z lumpa bo po co kupowac drogie markowe jak dziecko zaraz gdzies porwie albo takl zaplami ze nie da sie sprac?:)

Jak to myszka? Benetton oczywiście robi też małe ciuszki, właśnie ostatnio kupiłam koleżanki małej śliczną bluzeczkę. Tylko metki mają przyklejane nie wszyte.

Gość tak no wlasnie
benetton ma pelno cuszkow dla maluszkow

może myszka też w lumpeksie tego Benettona kupujesz :D metkę się odkleja i nie wiadomo że to Benetton :D:D:D