Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Skąd te laski biora na to kasę?

Polecane posty

Gość aaaaa555
ależ niech będzie drogi,stać ją:D

Gość aaaaa555
dajcie spokój myszce.Ma kase to ją wydaje .Nie wszyscy klepią jak widać biedę w tym kraju.Nie wszyscy też potrafią ubrać się w lumpeksach>BO do tego trzeba mieć fantazję i styl.Ubrać się w sklepie za grube miliony to żadna sztuka

Ale na słownik to jej żal kasy:P:P:P Cholera, a ja nie umiem kupować w lumpeksach... nie umiem szukać... podziwiam te co potrafią, słowo.:D

Gość nie ochyda
ja wydaje mniesiecznie 1000zl na ciuchy i wiele znjomych mi sie pyta gdzie kupilam to czy tamto.Teraz tez bede mama i juz nie moge sie doczekac jak dziecko bedzie roslo i comiesieczne wyprawy po ciuszki dla niej lub niego :) Moj maz kupil nawet pare rzeczy Versace baby w kolorze neutralnym maly wariat :D

nie zwrocilam uwagi,ze to topik na ciazy ale wytlumaczcie mi... czy jak ktos kupuje se ciuchy czy dziecku za 200 zl to metke wyklada na wierzch??zeby kazdy cene idzial czy jak?? bo mi nie prychodzi na mysl,zeby chwalic sie cenami no chyba,ze kupie cos w lumpku za grosze i pytaja gdzie i za ile.

Ja i kupuje w lumpeksach i mam też drogie ciuchy.Dla mnie to żadna ujma mieć coś ze szmateksu bo nawet gwiazdy przyznają sie że śmigają po szmatach.Mi nie chodzi też o kase tylko o fajne ciuszki. Fakt w lumpeksach czasem sie kupi coś orginalnego za grosze!!!Inwestuje też w dobre ciuchy i buty, bo w sumie są rzeczy , które warto kupić solidniejsze.Właśnie np.buty

Gość nie ochyda
a te spodnie Fitch to sa pizamowe? a maja takie koszulki do spania?

wlasnie koszulek nie maja :O ale spodnie sa zajebiste i ogolnie wiele fajnych rzeczy ale szkoda mi kasy :( Maja tez zajebiste kurtki i jedne jeansy tak mi sie podobaja ze szok . Ale drogo maja w tym sklepie niestety :(

Gość nie ochyda
35$ to drogie? chyba ze zle doczytalam. ja ost kupilam pizame Playboya ona dopiero byla droga

Gość myszka24 dala sie
juz poznac na slubach i weselach jako mieszajace we wzystkim bezguscie i beton intelektualny. Nie zwracajcie uwagi, klientka lubi mącić po prostu. Biedny pustaczek24 :(

wlasnie nie wiem dlaczego ale mi wyswietla ceny w funtach i pod tymi spodniami jest cena 40 funtow moja znajoma kupowala w tym sklepie w stanach i tez sie dziwi ze w UK te ubrania sa drozsze .Czemu ?😭

A ja wczoraj kupiłam sobie spódniczke mini ze 149 zł na 39 :D Spodnie ze stówki na 49 . . trzeba polować na wyprzedaże :P i wcale nie wydaje fortuny na ciuchy ;)

wiecie , mi sie wydaje ze jak ktos ma jakis pomysl na siebie i chocby minimalne wyczucie smaku w kwestii ubran to zawsze cos dla siebie znajdzie w sklepach po mniejszej cenie .Bo jak ktos juz napisal wczesniej , laski ktore maja mase kasy czasami wygladaja jak menele a zdarzaja sie laski ktore maja do dyspozycji male srodki a ubieraja sie zajebiscie i kupuja na wyprzedarzach i lumpeksach . Ja naleze do tych pierwszych , ciezko mi cos znalezc w czym fajnie wygladam , nie mam gustu i szostego zmyslu ktory by mnie nakierowal na fajne wyprzedarze :)

Gość stylstyl
Ja mam miesiecznie okolo 1500 na same ciuchy, ale ostatnio nauczylam sie wynajdowac swietne ciuchy w secondhandach, naprawde rewelacyjne sa niektore! Jak kupuje, to nie patrze na cene czy metke, tylko kupuje to co mi sie podoba, ale przyznam szczerze, ze wiekszosc ciuchow ostatnio kupuje w secondhandach, i taniej mnie to wychodzi i znajduje oryginalne rzeczy, takze np. wiem, ze to malo prawdopodobne, ze ktos bedzie ubrany tak jak ja. No i nie wstydze sie sie, ze tam kupuje, dla mnie to normalna sprawa, a jeszcze czasem mamie, czy kolezance kupie cos fajnego i sprawiam tym radoche i im i sobie :)

Gość do myszki 24
i ty myslisz ze masz firmowe ciuchy.. czytaj firmowe czyli ekstra.. mylisz sie dziecino moze ciuchami benetona zaszpanujesz w swojej wsi bo ile takie cichy tam moga kosztowac ok 30-40 funtow czyli przeliczajac na polskie ok 180-200 za sztuke na to wszystkch stac tu gdzie mieszkam nawet sprzataczka przy najnizszyc zarobkach ma takie jesli chcesz sie fajnie ubrac musisz kochanie poszukac sklepow gdzie sprzedaja pojedyncze egzemplarze wtedy mozesz powiedziec ze jestes dobrze ubrana wiec spadaj i wiec sie juz nie chwal nie czytac tego nie moge

Gość helol tu swistak
nie wiem czy zauwazylyscie, ale myszka w prawie kazdym poscie PODKRESLA ile to ona nie ma kasy, jak to oni dobrze zarabiaja, jak bardzo rozbudowane zycie towarzyskie prowadzi pomimo 10 tyg malenstwa, jak ma idealna figure i wiele innych idealnych rzeczy w jej zyciu sie dzieje :P podejrzewam, ze bardziej chce przekonac sama siebie do tego co pisze a nie nas :P myszka blagam nie rob z siebie blazna wiekszego niz juz zrobilas...:O

Gość facettttttt
myszka24->pustaczek24

Gość facettttttt
i tym sposobem nasz pustaczek sie kompromituje sadzac po fotkach wcale nie ubiera sie w markowe ciuchy bo wyglada tragicznie ona i jej gach

Gość get out blue
jesli osoba ktora duzo zarabia i tak sie obnosi z bogactwem to czas by wymienic sprzety w domu. bogaci ludzie nie maja w domu krzesel rodem z malomiasteczkowego bazarku czy targu.

Gość co innego
co innego ubeirac si emw markowe ciuchy a co innego ladnie wygladac.niektrzy jednego z drugim polaczyc nie umieja.co do myszki faktycznie wychwala sie i tyle tylko ze kazda z nas moze nawymyslac co to nie kupila za tysiac itp ale po co?widac chce sie chwali a nawet jesli jej sie dobrze powodzi to niezbyt dojrzaly sposob pokazywania swoich dobr :O bopamietajcie plaszczyk za 449.99 :O:O:O

Gość facettttttt
juz sie nie odezwie bo sie skompromitowala :D

Myszka 24 jak Cie poczytałam to jedynie moge stwierdzić ,że na tym temacie się zajebiście dowartościowujesz :O Jestes snobką.Tyle. A ja jestem skompiradłem ....:D lubie lumpeksy ( Rafinka taaa Szczecinskie the best :D) i lubie super ekstra ciuchy .ale do cen sie nie przyznaje bo moze mnie mąż podczytuje :P hahaha ale w zyciu bym nie napisala \"kupilam sobie pąłszczyk za 449,90 :O odpowiiadajac w temacie autorce która zdołwałą się ze chce byc ładnie i modnie ubrana a nie ma środków.

Jak mieszkalam w polsce to szczerze nie bylo mnie stac na super rzeczy. Jednak zawsze jezdzilam na plac zydowski w Krakowie tam mozna kupic super ciuchy, szczerze podroby ale tanio. Fryzjer to kolezanka, wiec wlosy zawsze zrobione. Kosmetyki i perfumy kupowalam od takiej babeczki ktora przychodzila do mnie do pracy i miala duzo taniej niz w sklepie. Teraz mieszkam w Irlandi i naprawde tu zycie jest inne. Mozna zyc godnie jak czlowiek. Stac mnie na drogi ciuch, orginalne perfumy, kosmetyki itd. Jest roznica jak sie zarabia tygodniowo okolo 400 euro. Na allegro tez mozna znalezc fajne okazje.

Ostatnio np. jak bylam w Krakowie to znalazlam super sklepik. Bluzki byly od 8 zl i to naprawde bardzo fajne i ladne. Przedtem tez duzo kupowalam w lumpeksach i w sklepach \" DEFEKT \". Wiadomo, ze nie chodzi tu o metke. Mnie zawsze chodzilo o to, zeby czuc sie dobrze.

ooo własnie chyba na Krzywosustego jest Defekt .... trzeba bybyło zajrzec po drodze z Wojska z lumpka :D alez ja jestem \"obrzydliwa\":Dhahah:classic_cool: