Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brayana

Chrapanie, czy Ktoś ma problem?

Polecane posty

Mój partner chrapał i było to straszne ,a le gdy usnęłam nie wybudzałam się. TAK ZWANY MOCNY SEN. Ale od jakiegoś czasu i ja zaczęłam chrapać i to ponoć okropnie !!!! Jak się z tego nie wyleczymy , to rozpadnie się nasz związek !!! Nie możemy oboje znieść swojego chrapania !!!! Co robić POMOCY !

a śpisz na plecach ????????? bo wlasnie spanie na plecach sprzyja chrapaniu............tak przynajmniej slyszalam

Spię w różnych pozycjach , na plecach też, ale chrapię nawet śpiąc na brzuchu !!! Mój partner też !!!! Teraz właśnie śpi i aż dławi się swoim chrapaniem !!! On wybudza mnie dziesięć razy w nocy i ja jego też !!! Po prostu wykończymy się tym !!! Związek super , ale............to chrapanie !!!! To jest nie do zniesienia !!!

oj nie przesadzjcie.....gdyby wszyscy mieli sie rozstawac z tak błachych powodow ojej szkoda słów..............nie słyszalas ze kocha sie \"pomimo\" a nie \"za\"............ moze z czasem sie przyzwyczaisz do odglosu chrapania i nie bedzie tak zle.......albo sprubojcie udac sie do lekarza moze cos poradzi:)

anianna , czy masz chrapiącego partnera??? Z pewnością nie !!! Bo gdybyś miała..................................... Ja jakoś wytrzymywałam, ale gdy zaczęłam i ja chrapać , to jestem budzona z dziesięć razy w nocy i KOOOOOOOOOOONIC ze snem !!! Dzień następny nie do wytzrymania !!! Potrzeba snu i takie tam !! Wszystko się wali z takiego, niby błachego powodu !!! Wow !!!

Gość zojka50
Proszę iść do laryngologa i niech da skierowanie do Poradni Chrapania,które znajduja sie przy szpitalach.Lekarz poinformuje ,gdzie są.Ja też chrapie i czekam na badania w szpitalu.Potem pomogą usunąć ten defekt.Chrapanie jest niebezpieczne dla organizmu i ...uciążliwe dla otoczenia.Pozdrawiam

Gość b66
MÓJ MĄŻ TEŻ CHRAPIE. 10 RAZY BYŁAM BUDZONA W NOCY - KOSZMAR. BUDZIŁ MNIE I WTEDY JA GO BUDZIŁAM, ŻEBY SIĘ PRZEKRĘCIŁ. NIC NIE POMAGAŁO. TERAZ ŚPIMY W OSOBNYCH POKOJACH. WRESZCIE SIĘ WYSYPIAM - JEDYNA METODA.

Gość gość
Najlepszy na chrapanie jest ten środek http://nplink.net/8ab8ph7O , próbowałem wcześniej naturalnych metod na pozbycie się chrapania, ale nic one nie dały.