Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patysia85.

on nie lubi oralu, jaka gra wstepna polecacie?

Polecane posty

Gość patysia85.

j.w. Facet nie toleruje seksu oralnego, jak mogę go rozgrzać, nie ukrywam, że we wcześniejszych zwiazkach zwykle robiłam to ustami, a teraz mnie zaskoczył, doradżcie...

Gość izannaizaura
zazdroszcze :O

Gość patysia85.
tak, ale w tym rzecz że gdy chce go zadowolić naprawde w pełni jest bardzo trudno, jedynie seksem bo ręką to już takie niebardzo podniecające. doradzcie coś jak rozgrzewacie swoich facetów na maksa

Gość izannaizaura
ale on serio nie lubi oralu?:O i czemu chcesz zebty polubil? nie toleruje tego w obie strony, mam rozumiec?:classic_cool:

Gość izannaizaura
ja przestalam lubic oral, bo moj facet za bardzo to polubil :)

Gość to co ty mu robisz ze nie lubi

Gość patysia85.
toleruje, ale tylkokiedy on mi robi dobrze, ale nie chce żebym ja do ust brała, brzydzi go to. ale prosze powiedz jak moglabym go inaczej rozgrzac;;D

Gość patysia85.
nic mu nie robie takiego, nigdy nawet niebrałam go do ust, tyle razy juz chciałam a on ciagle odmawia. ale jakoś rozgrzać go musze

Gość po hiszpańsku zrób

Gość ale wstydddddd
ale wczesnijeszym loda robilas :( czyli przed nim byl wiecej niz 1 :( pewnie mialas kilku partnerow :( a masz dopiero 22 lata :( mlode dziewczyny teraz w ogole sie nie szanuja :( ale wstyd :(

Gość patysia85.
nikt nie poradzi jaka gre wstepna na niego zastosować??

Gość malenstwo1z
jak on nie chce ci dac do ust a sam minete robi i jesli do stosunku zaklada prezerwatywe to wiem dlaczego ! ma albo podejrzewa ze ma chorobę weneryczną albo jest biseksualny i wczesniej mial roznych kochankow przez ktorych uwaza swojego penisa za nieczystego i niegodnego twoich ust jak chcesz z nim byc na dluzej to popros zebyscie razem poszli zrobic WR ale ty i on mozesz go lizac po linii V która prowadzi od bioder ku penisowi i wkladac palec do odbytu jesli on to lubi lub tylko rytmicznie uciskac miejsce miedzy jądrami a odbytem jednoczesnie drugą reką pieszczac główke penisa tak czy siak milo z jego strony ze o ciebie dba znaczy ze cie sznuje ja bym chciala zeby moj facet nie chcial obciagania nie zeby mnie nie szanowal ale ja nie lubie tego robic

Gość Anchela
Ja też ci zazdroszczę skoro twój facet nie lubi oralu. Dla mnie penis w ustach to nic przyjemnego.

Zacznij od petting w tym masturbacji partnera, wykluczając seks oralny a skończ na pełny stosunku płciowym... To powinno wystarczyć!? ;)