Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta zauroczona

obarczanie winą za rozpad związku ....

Polecane posty

Gość jolanta zauroczona

Podejrzewam, że taki temat mógł już tu sie pojawić ale poki co nie mogłam go znaleść... No więc: czy to normalne, ze mężczyzna podczas "rozstawania" agle ni z tego ni z owego zaczyna obarczać winą za niepowodzenie związku, chociaz z mojej perspektywy to zachowywałam się normalnie... A on mi jakieś wywleka sprawy, że w zakupach nie pomogłam, a pomogłam! że nie poświęcalam mu uwagi - a poświęcałam... W ogóle jestem w szoku bo takkie szczeniackie to wszystko było... :( Mialam wrażenie, że nie słyszał słów które mu mowiłam ... ważnych słów... w ogóle to on się zachował jakbyśmy w ogóle brali udzial w inych zdarzeniech i rozmowach niz ja... Zdaję sobie sprawe, że w tej chwili nie mam żadnego chyba dystansu do sprawy i dlatego pytam: "CZY INNI MĘŻCZYŹNI TEZ TAK MAJĄ" Z moja poprzednią milością jakoś bylo mniej "kwasu" :(

Gość mała czarna27
z moim było podobnie tylko ze to on mnie zdradził w bezczelny sposob ukrywał sie miesiacami a gdy nakryłam powiedział ze przyczynilam sie do tego bo nie bylam wyrozumiala ze nie pozwalalam mu sie z nia spotykac itp...bylo tego wiecej ale nie pamietam oni chyba tak uspokajaja sumienie...szczeniaki tylko sie tak zachowuja...niestety;(

Gość jolanta zauroczona
witaj :) o właśnie chyba chodzi i "przeniesienie" winy... Ja sądzę, że oni naprawde w to wierzą ... mój na pewno.... albo ma jakieś zaburzenia osobowości , które pozwalają mu słyszeć to co chce... ehhh.... AAAA a najlepsze jest to, że ja mu na początku uwierzyłam w to wszystko!! trochę trwało zanim się nad tym zastanowilam... :( pozdrawiam

Gość jolanta zauroczona
oh!! mala czarna27--> jaka Ty niewyrozumiała byłaś!! ;)