Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama L

3 miesięczne dziecko nie przesypia nocy

Polecane posty

Mój synek ma 3 miesiace, dokarmiam go bebilonem, ciagle budzi się w nocy , co 2 godziny i chce jeść. Gdy karmiłam do bebiko omneo spał i budził się tylko raz na jedzenie, ale strasznie ulewał po tym mleku, a wręcz wymiotował więc zmieniłam mleko na bebilon. Czy któraś z Was też miała taki problem? Dziękuję

Mama L to chyba jest normalne, że tak małe dziecko nie przesypia nocy :? tak mi się wydaje poza tym szukałam informacji na temat przesypiania nocy w necie i nie znalazłam nigdzie aby 3 miesięczne dziecko powinno przesypiać całej nocy. Mój synek ma 2 miesiące i budzie się 2 razy na karmienie, tzn budzeniem tego bym nie nazwała raczej marudzenie przez sen. Jak dostaje butle to zasypia podczas karmienia i dalej smacznie śpi do rana.

Gość a coś ty
jeśli karmisz butelką to faktycznie troszkę często.....Moja córeczka też bardzo ,bardzo ulewała .Zamieniłam mleko na bebilonAR i wszystko się skończyło.Może je za małe porcje?Może trzeba zagęścić?Ten bebilonAR jest zagęszczany mączką chlebka świętojańskiego.Łardzo dobre w smaku.No i troszkę zagęszcza się w brzuszku i na dłużej starcza.

Gość a coś ty
polecam ci ten bebilonAR.Jest naprawde rewelacyjny,Dziecko przestaje ulewać prawie natychmiast.Ja dowałam go do roku,takie silne były ulewania.

moja 3miesieczna córcia tez nie przesypia nocy, ale odkad zmienialam jej smoczka do botli na 3 to je wiecej i na dluzej jej starcza :) teraz budzi sie raz, 2 w ciagu nocy :) chyba ze noc zacznie sie dla niej prezd 20, wtedy czesciej :)

Nie wiem czym sie przejmujesz ja mam 14 miesiecznego malca ktory budzi mi sie raz w nocy a czasem nawet dwa :)

Moja 7 miesięczna budzi się min 2 razy w nocy a czasem ma nocki w których budzi się co 40 minut... A moze to nie wina mleka tylko np malemu wyrzynają się ząbki- czasem wychodzą już tak wczesnie. Albo boli go brzuszek? On placze czy tylko się przebudza?

Mama L ------------ To nbaturalne że Twoje dziecko się budzi! :) jest jeszcze bardzo malutkie więc nie ma w tym nic dziwnego :) Mój synek do roku budził się po 3-4 razy w nocy.Teraz mimo że ma 2 lata budzi się 1.

dziękuję za odpowiedzi, ale Mateuszek budzi się w nocy, płacze po bebilonie i jest głodny.Jak wypije 120, budzi się za ok.2 godz. i znowu tyle samo wypija

To ja Cie chyba nie pociesze.Mój mały ma rok i 7 miesięcy,a wciąż sie budzi kilka razy.Zaznaczam,żer piersią nie karmiłam i nie karmie.

Mój synek ma 3.5 miesiaca i od 1 miesiaca pil nutramigen i przesypaial mi okolo 10 godzin w nocy bez pobudki,ale dr.kazała mi zmienic na Nan pro Ha i potem Nan 1 i mój maluszek sie budzi w nocy raz góra 2,nie wiem czy te mleko jest slabsze czy jak,ale powoli dodaje mu kleik ryzowy do mleczka.