Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasasaaaaaaaa

KIEDY ROZPOCZYNAJA SIE ZIMOWE WYPRZEDAZE ????????????***************************

Polecane posty

Gość asasasaaaaaaaa

JAK MYSLICIE UDA MI SIE PRZED SWIETAMI BOZEGO NARODZENIA KUPIC KURTKE ZIMOWA PO OBNIZONEJ CENIE??(NP.HOUSE,REPORTER,DEEP)????

Gość Galatasaray
Moim zdaniem juz powinny byc. Teraz juz np. w Gino Rossi kolekcja zimowa butów jest przeceniona. Przed swietami bedzie szał. Tez chyba poczekam bo to co jest i tak mnie nie zadawala to moze z przeceny cos upoluje taniej.

Gość candywoman
wyprzedaze sa w styczniu

Gość candywoman
galatasary - juz powinny byc? nawet sie zima dobrze nie zaczela a ty juz chcesz wyprzdaze?

Gość Galatasaray
Ja odpowiedzialam, ze juz powinny byc przed swietami, tak jak zapytala autorka topiku.

Gość pracuje w sklepie84
obniżka odzieży zaczyna sie zaraz po swietach:) wiecej powiedziec nie moge ;)

Gość asasasaaaaaaaa
szkoda ze po swietach.ale mi sie zdaje ze moze kurtki beda wczesniej,przeciesz teraz jest szal na kurtki a w grudniu malo kto kupuje kurtki bo za pozno a sklepy beda chcialy je sprzedac wczesniej

Gość ert
wyprzedaze juz przed swietami sa.. spokojnie sobie kupisz :)

Gość albatrocica
No przed swietami powinny byc swoateczne wyprzedaze, ja zawsze w tym okresie wydaje najwiecej pieniedzy. A slyszalyscie o loterii zimowej master card? Ja uzywam karty na zakupach, wiec chyba warto wiedziec co i jak...

Gość kasia asia zdzisia
nikt nie robi wyprzedazy przed swietami , bo wiadomo ze i tak kupisz nawet jak bedzie drogie...co perfumu na prezent nie kupisz i poczekasz do wyprzedazy ?:D

Gość mart-enka
albatrocica, promocja mastercard ciekawa, u mnei w domku sie placi, wiec wszyscy zaczynajapowoli wysylac esemesy, es tyle co normalny koztuje, wiec zaden problem, a nusz sie wygra fiata:)

Gość gość
Teraz są najlepsze.... kupiłam fajne ciuszki w reserved min za grosze A co do butów polecam KARI http://sklep.kari.com/sklep/pl/kari kupiłam rewelacyjne botki na koturnie i super szpili za niecałe 80zł bardzo wysokie (chyba 10cm) a mega wygodne wczoraj w nich byłam pół dnia na wycieczce (zwiedzanie szopek wiec sie troche nachodziłam nawet po kamieniach i kostce brukowej) i nic nogi nie bolały

Gość gość
MI sie udalo w tym roku upolowac piekny płaszcz za 150 Zł :)

Gość gość
a mnie udalo się w tym roku kupic bardzo fajną czapkę uszankę z tego sklepu https://kamea.pl/. Zamówiłam też taki elegancki beret dla mamy, do płaszcza wygląda super.

Gość gość
Dziewczyny! Jak coś to na schaffashoes są wyprzedaże do -70%! http://schaffashoes.pl/sale ;) Jeżeli się pospieszycie to jeszcze zdążycie przed świętami ;)

Gość gość
Online sklepy mają promocje w zasadzie przez cały rok, taka prawda, ale sezonowo też coś odpalają. Porobiło się śmiesznie, bo robią promocje w maju na rzeczy kupowane na lato. Empik Online ma teraz poza tymi wszystkimi promocjami jeszcze 10 cashback po wydaniu 50 zł. A i tak większość produktów jest do kupienia zdecydowanie taniej niż gdziekolwiek indziej.