Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

zezłomowanie rzęca... jak się do tego zabrac?

Polecane posty

A za brak oc możesz beknąć niezłą karę jak się nie pośpieszysz. Chyba nawet 6 000 mogą przywalić.

Gość zxcvbnmsajkkq
A nie wiesz że trzeba oszczędzać ? Skad weżmiesz kasę na nowy samochód ? Sądząc po twoivh postach to businesswoman raczej nie jesteś, raczej stary maluch do ciebie pasuje

:D Nic bardziej mylnego. Wyobraź sobie że złodziej go kradnie i powoduje wypadek. Ty ponosisz koszty strat, które on spowodował wypadkiem. np. Poniewaz to ty miałaś obowiązek zapłacić oc. Wysłuchałem kiedyś audycji w radiu na ten temat. Jeździ nie jeździ masz obowiązek płacenia oc.

🖐️ Chyba lepiej się dowiedzieć o czyśs takim niż bulić potem jakieś kary.. Niewiedza nie jest usprawiedliwieniem dla popełnianego wykroczenia. ;) Ja miałem gorzej musiałem złomować sprawny technicznie samochód bo się okazało że poprzedni właściciel sprowadził samochód nieopłaciwszy cła. To dopiero absurd.

Gość annngelina
Myrevin --- ty wale!!!

Gość Chyba muszę przestać pić
bo pierwsze przeczytałam "zezłomowanie MĘŻA" :D Głodnemu chleb na mysli :D :D :D

Lusia, nie daj się zwieść. To podstęp. One tak robią. Najpierw zapali a potem do mechanika i zobaczysz długą listę niezbędnych czynności, po których jego stan niewiele się polepszy. Jak 17 lat to kopa w tyłek jeśli nie chcesz się bawić w rekonstrukcje. Takie auto to dla zapaleńców.

Gość dasdas
co to za samochod moze da sie jeszcze sprzedac na czesci.

Rozumiem to naprawdę dobrze. Przykro mi. Nie wiemy co to za auto ale może w takim razie uda się je sprzedać jakiemuś amatorowi starszych samochodów. Gdyby to był Ford Capri z początku lat 70-tych to sam bym się zastanowił ale to nie ten rocznik ani model :(

Gość dasdas
a płaca cos jak oddasz na złom?