Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważajcie naprawde

Uważajcie na zespoły o przesłaniu satanistycznym!!

Polecane posty

Gość uważajcie naprawde

Uważajcie na zespoły o przesłaniu satanistycznym!! Takie zespoły jak Vader, Behemot, Myslovitz, Kat propagują wizje świata szatana. Potem naprawdę można mieć problemy psychiczne. Ostrzegam! Mój znajomy słuchał i teraz jest wrakiem człowieka.

jesuuuuuuuu:D:D:D:D:D:D: myslovitz w tym gronie....... Vader, Behemot to wielkie gwiazdy światowe, jedyne prawdziwe z Polski znane na całym świecie...cho niszowe. Zdumiewa mnie bezpośredniość relacji między słuchaniem muzyki a \"wrakiem człowieka\"..... może inne rzeczy o tym, zadecydowały????????

Gość nie kupuj mebli
błahahahahaha Myslovitz:D ave satan!!!!!!!

Gość hihi Myslovitz
:D

Gość kitty666
Gówno wiecie o ideologii satanistycznej (tej prawdziwej,nie pseudo). A Myslowitz tu lekko nie pasuje :-O

interesowalem sie swego czasu satanizmem i mowiac rubasznie to co widac w mediach o satanizmie ma sie tak jak konska du.pa do bata, czyli nic, belkot i szukanie taniej sensacji. Zajmijcie sie lepiej hedonizmem na zdrowie wam to wyjdzie, a prawdziwi satanisci smieja sie do rozpuku widziac te glupoty o nich

--> kitty666 No i dobrze że ty wiesz dwa ale nam go nie wciskaj. Nie dziel się z innymi pozostań ze swoim sama.

Gość bananowiec
Myrevin, ale dlaczego ma się nie dzielić? ideologia taka jak każda inna, więc po co się tak burzyć?

Gość kitty666
mazurski chlopak z kaszub ---Dokładnie. Myrevin ----- nic nikomu nie wciskam,ale po co wypowioadać się na temat,o którym pojęcia sie nie ma ?! A sama z tym nie jestem.

Gość Myslovitz to prawie jak
disco polo brzmi :o

Ja słucham takich zespołów (oprócz Myslovitz bo tego nie trawię) i popieprzam co niedziele do kościoła. No i co?

Gość
Integral - no i to, że Behemoth ma rzeczywiście przesłania satanistyczne, więc albo się w to nie wgłębiasz bo podoba Ci się muzyka (jeśli to można nazwać muzyką) co świadczy o powierzchowności, albo też podoba Ci się satanistyczne przesłanie co świadczy o twoim płytkim katolicyźmie :)

Gość pastorr
ruchy satanistyczne to bansa ludzi zagubionych w zyciu, unikajcie ich

Gość uważajcie naprawde
jedyne co powinniście słuchać to Radio Maryja, tylko tam przekazują pozytywne wartości, muzyka rockowa i pop pochodzą od szatana!

Gość pastorr
pozatym uważam że telewizja to też wytwór szatana, oprócz tv trwam!

Gość kajko i kokosz
od dawna podejrzewalam Myslovitz!

neurosa1 - no to mnie podsumowałaś :P akurat w tych zespołach, które są tu wymienione: Vader, Behemoth czy Kat cenię właśnie muzykę i nie zwracam uwagi na poglądy artystów. To, że lubie tego słuchać nie znaczy, żę muszę odprawiać czarną mszę w łazience.

Gość myrevin masz cos
przeciwko chrzescijanom w ogole czy tylko na tym "złym" odłamie tak ci sie krew pdnosi ??

Gość uważajcie naprawde
Gdy słucham Dody onanizuję się dla szatana. 🖐️ Piszę ku przestrodze.

Gość to ja ja
oj oj..juz biegnę wyrzucic wszystkie płyty Myslovitz..a kysz!

Gość ale sie usmialam
:D:D:D:D fajna prowokacja;) zaraz mi sie przypomina lista zespolow ktorych koncerty mialy byc zakazane w polsce:P a swoja droga powinnismy sie cieszyc z takiego vadera i behemotha bo to jedyne polskie zespoly swiatowego formatu:) a swoja droga behemoth i vader pod wzgledem tekstwo to pikus przy np takim immmolation:P

ha! ha! ha! ha! ha! smiech na sali normalnie, o ja! ha! ha! ha!

Gość niesmaczne głupoty
Behemot i Vader to gnioty najniższego poziomu ale gustwa wszak różne , znaczy linii melodyczniej to nie ma wcale zdecydowanie lepszy był KAT bo to dawało się nawet podśpiewywać . A kat miał rzeczywiście złą "sławę".