Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troooczka

facet nie chce seksu

Polecane posty

zarezerwowalam sobie nick i juz nie bedzie mi sie nikt podszywał myślałam,ze moze ciaza zmieni wszystko?! chce wpasc!

Gość Jeśli mogę coś pomóc...
Idź do seksuologa. Od tego w końcu jest ten lekarz! Bardzo możliwe że twój facet ma za mały poziom hormonów, co da się naprawić. Oczywiście to wcale nie musi być to. Możesz iść przecież sama do lekarza. Przeprowadzi z tobą wywiad, doradzi jak porozmawiać ze swoim facetem aby nakłonić go na wizytę u niego, partnera postawi diagnozę i wszystko będzie dobrze. Tylko jest jeden warunek - musisz do niego pójść!

Gość lepsze to niz
w druga strone, kiedy moj mi nie daje spokoju.Nawet przez sen wklada mi reke w majtki:/to tez nie jest fajne

Gość Jeśli mogę coś pomóc...
Zrobisz jak zechcesz. Tylko powiedz mi jedno. Naprawdę spodziewasz się, że znajdziesz kogoś ktoś Ci pomoże na tym forum? Czytając tutaj te złote rady które ludzie wypisują to po prostu ręce opadają. Nie rozumiem. Jak ma się problem z zębami to idzie się do dentysty i to bez wahania. A jak jest problem z seksem to wchodzi się na forum. :)

Gość do klaudka 27
Ty jej radzisz rzuci faceta. Tylko, ze ona przez to bedzie miala wieksza ilosc partnerow. Jak tak dziewczyna zgodniej z twoimi polecaniami bedzie testowac facetow to w koncu bedzie miala 10 partnerow i nikt niej nie bedzie chcial bo im wiecej partnerow tym kobieta bardziej traci na wartosci

Gość troooczka prawdziwa
czarny nick to podszyw Nie, nie przyszła mi do głowy ciąża, taka głupia nie jestem :) nie będę się już wpisywać - jakikolwiek wpis z moim nickiem to nie będę ja. Dziękuję wszytskim za rady