Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukiereczek*

Rak...ciaza??

Polecane posty

Gość Cukiereczek*

mam taki problem i nie wiem co o tym myslec;/ A wiec...kochalam sie z moim chlopakiem 12.10 a okes powinnam dostac 3-4.11 a dostalam o 5 dni za szybko czyli 30.10.Troche sie stresuje ze moge byc w ciazy bo okres byl krotki 4 dni,pierwszy dzien byl normalny ,drugi tak w miare skapy a trzeci i czwarty to tylko takie malutkie planienia:( no i kiedys mialam kleszcza w sutku.Wyciagelam go...treraz nie wiem czy to sa jakies przebarwienia od "ciazy" czy moze cos nie tak z piersia:( zauwazylam ze na brzegu sutku mam taka jakby czarna kopke...tak jakby czarna mala plamke a w niej dwie kropeczki male:( strasznie sie boje i nie wiem na prawde co robic...czy to rak;/ czy moze to cos normalnego czy od "ciazy" Niby ciazy:(

Gość może nie wyciągłaś
tego kleszcza jak powinnaś. Może coś zostało i od niego robi się jakieś nieciekawe "zjawisko" bo ciąża to raczej nie ma takich oznaków.

Gość Cukiereczek*
tylko ze nie pamietam dokladnie ale kleszcz nie byl w tym miejscu gdzie mi sie "to cos" zrobilo;/

Gość jola87
nie sądzę żebyś była w ciąży a to na sutku to pewnie pozostałość po kleszczu zbadaj się czy nie masz bolirozy a może przy wyciąganiu kleszcza zostawiłaś jego jakąś część

Gość to nie musi
byc w tym samiutkim miejscu. ' Ty idź szybko lepiej do lekarza i mu to pokaż bo jeśli to od kleszcza to skutki moga byc fatalne :(

Gość Cukiereczek*
ale to bylo dawno...tego kleszcza to mialam w lato;/ a skutki jakie??

Gość Cukiereczek*
poza tym to jest na prwde malutkie:;/ a do lekarza pojde dopiero w sobote;/

Gość zapalenie opon
mózgowych to podstawa,tego się nabawia od tego świństwa i też nie odrazu> Poza tym jęsli coś zostało to różne przecież choróbska kleszcze moga przenosić

Gość Cukiereczek*
w sobote pojde do ginekologa...moze on mi cos pomoze:(