Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudii...

Kurcze chcialabym kiedys sprobowac z jakas babeczka...

Polecane posty

Gość Klaudii...

Kurcze chcialabym kiedys sprobowac z jakas babeczka... tak we dwie... tylko jak to zrobic.... :(, az mi sie mokrutko robi jak sobie o tym pomysle... no coz.. ktos kiedys powiedzial ze marzenia sie spelniaja... wiec poczekam..

Gość Klaudii...
aaajaaaajaaaajjjj....... widze ze poziem tego forum coraz bardziej spada... ja naprawde mam z tym problem a ludzie robia sobie jaja... zreszta nie wazne... jak macie pisac takie bzdury to juz lepiej nic nie piszcie!! pozdrawiam, kiedys tu bylo fajniej!!

Gość a ja na odwrot
ja bym sprobowal z facetem :P tyle sie mowi o gayach i lesbijkach, jakos temat bi jest pomijany, a mysle ze takich ludzi tez jest sporo. Pozdrawiam i zycze realizacji marzen.

Gość Klaudii...
Nie chodzi o to czy jestem czy nie jestem less.. poprostu chcialabym sprobowac... jak to jest... najzywaczniej w swiecie... sprobowac....

Gość Klaudii...
dzieki madzia... ;)

Gość a ja na odwrot
A co to za lesbijka, ktora sypia z mezczyznami? Bo to wynika z postu autorki :P Nie wszystko jest czarne albo biale.

Gość a ja na odwrot
Dzisiaj sobota, dzieci maja wolne od szkoly wiec siedza na forum dla doroslych.

Absolutnie...to może świadczyć również o naszej ciekawości w poznawaniu nowych i jakże ekscytujących wrażeń

Gość wiii
Ja lesbijką nie jestem ,podobnie jak autorka tematu a też bym chętnie spróbowala jak to jest z kobietą :) Bo z facetami to wiadomo, niczym nas nie są w stanie zaskoczyć :p Za to druga kobieta....

Gość Klaudii...
hmm troche sporo nam sie tu KLAUDII... zrobilo! A myslalam ze mam orginalne imie.. a co do tematu, to jeszcze pol roku temu bylam z facetem... i pewnie jeszcze kiedys bede... chcialabym najzywaczniej w swiecie sprobowac... musnac sie jezyczkami... poczuc jej wilgotna szparke.. soczki... fajnie by bylo.. tak mysle..

Gość Klaudii...
dzieki "WIII" widze ze chociaz ktos mnie rozumie.. ;)

Gość wiii
No cóż mogę powiedzieć, nie tylko Ty masz takie marzenia.... Może kiedyś nam się uda je zrealizować :)

Gość a ja na odwrot
Klaudii, a myslisz ze bylabys w stanie stworzyc zwiazek z kobieta, czy chodzi tylko o seks?

Gość Mast
Ja bym chetnie papatrzył na dwie kobieki w akcji ;)

Gość autorka Klaudys
kurcze naprawde bym chciala... juz samozadowalanie mnie nie wystarcza.. szkoda ze nie mam jakiejs sasiadki... z podobnymi marzeniami... ktora zawsze mogla by wpasc... na chwilke... mmmmm... az sie mie normalnie mokro zrobilo ja pomysle co bysmy mogly wyprawiac... bo z kolesiami to faktycznie... wlozy wyjmie i po sparwie i nawet nie zastanowi sie co my czujemy... jajaj chlopcy chlopcy!

ja tez mam ochote zrobic to z kobieta.jestem mezatka mam bogate zycie erotyczne ale mysle czesto zeby zrobic to z kobieta strasznie mnie ta mysl podnieca....

Gość a ja na odwrot
a masz odwage zeby to zrealizowac? czy to takie marzenie ktore pozostaje na zawsze marzeniem? Bo z tego co widze takich kobiet jest wiecej, nawet tutaj na forum i z realizacja (przy odrobinie odwagi) nie byloby problemu. Chociaz w Twoim wypadku to chyba jeszcze dochodzi zdrada meza, a to juz trudniejsze.