Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camarera

po którym spotkaniu do łóżka?

Polecane posty

Gość Camarera

Jak to było w waszych przypadkach? Poznajeciefaceta, zaczyniacie sie spotykać... po jakim czasie trafiacie do łóżka?

Gość po pol roku

Gość po kilku miesiącach
ok. 4, to był mój drugi i aktualny facet

Gość po ślubie

Gość kwasna pomarancza nnnnnn
a moj od samego poczatku chcial mnie zaciagnac do lozka,jestesmy 2 mies,a ja jeszcze nie zdecydowalam sie,boje sie ze mu zalezy tylko na tym

Gość czarnyczerwonybialy
na pierwszym spotkaniu.

Gość Camarera
dzięki za wypowiedzi, boje sie, ze jak bede czkeać dwa- trzy miesiące to on mnie zostawi. Nie rozmawiałam jeszcze z nim o tym

Gość ktoś tu jest dziwny
skoro od razu zaczniecie uprawiać seks to co bedzie potem? nie wiem czy bedziecie się chcieli lepiej poznać,potem bedzie seks za kazdym razem:O chyba że jestem dziwna bo jestem z chłopakiem ok 5m-cy i nie spałam z nim,i nie spieszy mi się. Idź z nim do łózka po pół roku czy po roku,to zalezy na co liczysz czy jak podchodzisz do tego związku...I w drugą stronę też to działa

Gość szczera prawda to jest
im później tym lepiej jeśli odejdzie bo nie dostał to znaczy, ze tylko mu na seksie zależało jesli nie będzie seksu a nadal z Tobą będzie to znaczy że to coś więcej niż zwykły pociąg fizyczny myślę że 3 do 6 miesięcy to optymalny czas abstynencji ale to też zależy od tego jak często para sie spotyka, wiadomo że im częściej się spotykacie tym lepiej sie znacie

Gość GosiaSamosiaaa
Camarera mysle ze skoro Ty sie boisz ze on Cie zostawi jak sie z nim nie przespisz to taki zwiazek nie ma sensu, moim zdaniem najlepiej zaczekac z tym chwile 2-3 miesiace , zalezy tez jak czesto sie widujecie i poczekac nie ma sie do czego spieszyc a jak pytalam wsrod kolegow co by pomysleli o dziewczynie ktora idzie z nimi na 1 randce to powiedzieli ze nie mieli by szacnku, wiekszosc z nich,...

Gość im pozniej tym lepiej
jak pojdziesz ze szybko to cie moze rzucic, bo uzna, ze jestes latwa, puszczasz sie i sie zle prowadzisz. albo bedzie z toba tylko dla seksu i traktowal cie bedzie jak szmate :( musisz mu udowodnic, ze jestes porzadna

Gość Camarera
dzięki, ja się właśnie planuje wstrzymać z 2-3 miesiące. On jest taki kochanyyy....

Gość byrera
Nie wiem czy to ma jakies znaczenie . oczywiscie nie jestem za tym aby isc do lozka z facetem po tygodniu bo uwazam, ze to przesada tak szybko oddawac sie facetowi ale ja np poszlam z facetem dopiero po 6 miesiacach i mnie zostawil ......Zalezy od faceta naprawde.

Gość GosiaSamosiaaa
czytam niektore wypowieddzi i doslownie niewierze.. dziewczyny dlaczego myslicie ze jak dacie facetowi to zostanie z wami i to jest jakas karta przetargowa czy co? robcie to co wy czujecie i zeby wam bylo dobrze a nie facetowi...

Gość kikagf
Camarera --> kazdy facet na poczatku jest kochany :D poznaj go lepiej a zobaczysz jaki jest naprawdę :D

ja z moim facetem poszlam do lozka po 2 miesiacach. On chcial oczywiscie od razu, bardzo szybko tez pojawily sie pieszczoty ale na pelny seks zdecydowalam sie po 2 mies tym bardziej ze to moj pierwszy partner seksualny. Dzis jest juz moim mezem:))

Gość do agnesinkka
no widzisz, ale skoro to twoj maz, to pewnie mialas okolo 25 lat i bylas juz dorosla, w tym wieku sie szybciej idzie do lozka, ale mlode gowniary kolo 20-stki i nastolatki powinny sie bardziej szanowac i dluzej czekac, zeby potem przez przypadek nie miec za duzo partnerow i stracic na wartosci

Gość nikaaa5
Nie ważne po ktorym spotkaniu. Nie mozna określić tego tak-jak pojdę na czwartym spotkaniu to będzie, ze jestem łatwa i mnie zostawi, jak będę zwlekac będę się zamartwiać czy wytrzyma bez seksu tak długo....to jest przeciez bez sensu Nie ma na to reguły, czujesz, że chcesz iść to idziesz i co w tym złego?

Gość kikagf
agnesinka mialas szczescie po prostu. jakis inny moze by cie potem zostawil. trafilas na wlasciwego faceta :)

Gość a ja na drugim
Wyjezdzalam za granice i myslalam,ze nic z tego nie wyjdzie...a tu jednak wyszlo,juz jutro jade po niego na lotnisko,bo moj skarb przylatuje do mnie na caly tyzdzien:-)

Gość Camarera
no, mam tylko nadzieje, że nie będzie bardzo naciskał na mnie żebym zmieniła zdanie. Bo i tak tego nie zrobie, chyba, ze będzie to jakis wielki impuls

Gość a ja.
poszlam na drugim spotkaniu i nie zaluje:D

Gość to wszystko zależy od
sytuacji, relacji między wami i Waszego wieku . Trudno żeby 30 letni ludzie czekali rok. I nie ma na to reguły jak ma Cię zostawić to i tak Cię zostawi, czy pójdziesz na drugiej czy na dwudziestej randce, jeśli mu chodziło tylko o seks. Musisz byc pewna czy to miłość i dopiero wtedy...

Gość mknjbhvgcf
pomiziaj mi fiutka defiblyratorem ;)