Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość factulot

krwawienia w czasie ciaży

Polecane posty

Gość factulot

czytałam niedawno, że można krwawić (tak jak przy okresie) będąc w ciąży, mniej więcej co miesiac, tyle samo wydzieliny itp. jak w takim razie rozpoznać czy to okres czy nie? nie robiąc testów? nie to, żebym się czegoś spodziewała, ale tak się zastanawiam, czy można :)

Gość okres w czasie ciąży
bardziej przypomina plamienie niż normalny okres, podobno.

Takie krwawienie (nie zagrażające ciąży) zdarza się skrajnie rzadko, tak samo jak skrajnie rzadko występuje ciąża bez antygenu hcg, tak samo jak rzadko występuje migrena bez bólu głowy.Nie szukaj dziury w całym :-)

Gość factulot
dzięki nglko, często korzystam z Twoich rad, czy do dotyczących zdrowia ludzkiego czy szczurzego ;)

Gość factulot
stare dzieje ;) pamiętam Cię jeszcze zanim stałaś się Anią :)

Ale miło :-)Tak, jestem pewna, że nick miałam od początku, ale to nie przesłania faktu :-)

czy to znaczy, ze jesli krwawilam od poczatku to mozna sie bylo spodziewac, ze jest cos nie tak?? bo lekarka powiedziala mi, ze to byl krwiak i nie mial zwiazku z obumarciem ciazy :-(

bylam u trzech lekarzy i kazdy mnie uspokajal, ze tak bywa i wystarczy, zebym sie nie przemeczla... a teraz ty piszesz, ze krwawienie to skrajne przypadki :-(

Krwawienie związane ze złuszczaniem zewnętrznej warstwy endometrium. Zdarza się i nie zagraża ciąży aczkolwiek są to skrajne przypadki. Nie pisałam o krwiakach ani o żadnych sytuacjach chorobowych.

Gość factulot
To trochę na inny temat? Czy tylko u mnie szczury.org nie żyją już drugi tydzień, czy to jakiś ogólny kryzys i zmiany? :)