Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Summerain

Co to może być?

Polecane posty

Gość Summerain

Witam. Mam taki problem. Kochałam się z facetem, pękła prezerwatywa, nie mial wytrysku we mnie jednak pozniej wszedl znowu we mnie. Postinor brałam dopiero po 20h nastepna tab. po 12.h. Byłam miej więcej w 17-21 dniu cyklu ponieważ nie mogę sobie przypomniec kiedy mialam okres wydaje mi sie ze między 12 a 16 pazdziernika. Niestety przed wzieciem postinoru zauwazylam plamienie krwia, a po zazyciu pojawilo sie brunatne plamienie. Nie wiem co to mogło być. Do tego od paru godzin mam strasznie napompowany brzuch jak przed okresem. Byc może to skutek postinoru.

Gość AntiCellulite
Tak łątwo łykasz ta pigułke:o A konsekwncje?Moze ich nie odczujesz teraz ale uwierz mi takie leki pozostawiaja konsekwencje w organizmie kobiety

Gość ja jeśli bym
miała takiego pecha to tez bym wzięła tą pigułke. I nie słuchała jakiś panikar i tych co odrazu są na NIE bo to ich spotkało nieszczęście. Wszystko może zaszkodzić,nawet witaminy. więc prosze was, jak coś się bierze tak jak powinno się brać to jest ok. Aha i to jest każdego indywidualna decyzja co bierze itp. Żyjemy wkońcu w wolnym świeci

Gość Summerain
Wziełam tą tabletkę wiedzac jakie moga byc konsekwencje. Jednak wole się teraz meczyc niz pozniej zobaczyc pozytywny wynik testu. Ale kurcze jak myslicie. Skad to plamienie PRZED wzieciem postinoru?