Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja koleżanka

moja koleżanka jest z playboyem

Polecane posty

Gość moja koleżanka

no właśnie, ona spokojna , zrównoważona i uległa urokowi playboya z naszego miasta. jego koledzy i znajomi potwierdzają, że on szybko nudzi się monogamią i jeżeli tylko się pokłócą to pokaże na co go stać. na razie wszystko jest pięknie, ładnie, bo daje się jej prowadzić, pierwsza faza znajomości, poznają siebie i wiadomo co jeszcze. ale w jego przypadku była tak samo z poprzedniczkami, też wszystko ładnie pięknie a jednak zdradzał i zostawił na lodzie. jedną nawet zostawił dla mojej koleżank czyli jego obecnej wybranki. sam mówił jeszcze nie tak dawno, że on z jedną panną nie wytrzymałby na stałe a ona jest ślepo w niego zapatrzona, wiadomo chłopak ma samochód, pięniądze jakieś też, wozi ją kiedy chce i gdzie chce a jej to imponuje. czy da się w jakikolwiek sposób mieć pewność, że z nią to na poważnie jak wiecznie zdradzał poprzedniczki i zawsze jednak prowadzić bujne życie erotyczno-towarzyskie?

Gość nie wkładaj palca między drzwi

Gość lekkoduchy nie
tacy faceci nie zmieniają się

Gość a co cię to
niech robi co chce sama musi się przekonać, jak ją zrobi w bambuko to przyleci z płaczem do ciebie lej na o jej życie

Jej życie, Jej decyzja a Ty najlepiej zrobisz nie ingerując w ich związek.

Gość nie zmieni sie
ja tez bylam z takim playboyem, od 3 tygodni nie jestem i chyba sie ciesze... na poczatku bylo cudownie, bajka, chociaz teraz wiem, ze wtedy nie bylam jedyna. stalam sie jedyna po kilku miesiacach. i tylko kilka miesiecy bylam jedyna. potem sie pojawila inna, o czym nie wiedzialam, wreszcie zerwal i teraz jest ta inna i jeszcze kolejna - rownolegle. tacy faceci nigdy sie nie zmienia. nigdy. i przez to cierpi sie bardzo