Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yf7

czy 25 latka

Polecane posty

Gość yf7

moze byc wg was jeszcze seksowna?jezeli jest zadbana i szczupła...moze byc mimo swoich lat?

Gość gość
Porąbało Ci sie w głowie?:oNiech zgadne - pewnie już strugasz trumne?

mimo swoich lat...uwazasz ze 25 lat to duzo??kobieto to sie dopiero zycie zaczyna...i owszem moze byc piekielnie seksowna:D

Gość popierdułka
Ja mam 26, a czuję się jeszcze jak gówniara...

Gość yf7
Poprostu wydaje mi sie ze 25 lat to niedługo bedzie 27 czyli już blisko trzydziestki a prawdziwa młodośc to jest jednak ta magiczna 20dziestka nie 30dziestka

Gość ja pierdzielę
to ja powinnam się chyba powiesic bo mam 33 lata

Gość zobacz tylko
25 lat to najpiękniejsza młodość. Nawet starsze kobiety, hm...dużo starsze mogą się podobać i być sesowne. no jak to cie nie przekona to musisz skorzystać z porady specjalisty.

Gość yf7
25lat to prawie 30dziesci a po 25 roku zycia zaleca sie juz uzywac kremy przeciwzmarszczkowe wiec chyba jednak warto sie zastanowić..

Gość ja pierdzielę
kurde, czuję się jakbym miała o wiele mniej, jestem zgrabna mam długie włosy heh gdybym może nosiła krótkie pofarbowane na czarno włosy i staromodne garsonki to moze faktycznie byłabym zgredką moja teściowa ma 60 lat nosi oficerki i dżinsowe rybaczki i kolorowe prochowce wygląda super dobrze że nie ubiera sie w stylu mocherowej mafii

Gość ja pierdzielę
chyba o tym na ile lat się czujemy wpływa nasza psychika jeśli ktoś jet wiecznie niezadowolony i zgorzkniały to faktycznie może czuc się staro i beznadziejnie

Gość to dziewczyny
dożywają do 25 go roku zycia?? :D:D:D:D niewieże ze takie stare chodza po ulicach :D:D:D

Gość yf7
kurde wy nic nie rozumiecie chodzi mi o to ż epo przekroczeniu tego magicznego progu 25 lat....kończy się jakby młodość..........niedługo bede miała 27,29lat....a to nie jest to samo co 21....Wydaje mi się ze nietak dawno miałam 22 lata teraz juz 25..niedługo 29.....i trzydziecha......i to mnie tak martwi że to tak szybko leci..

Gość gość
Ja mam 27 i nic mnie nie martwi.Kobiete można nazwać młodą tak mniej wiecej do 40-tki. Potem sie wchozi w wiek dojrzały. Na siłe wyszukujesz sobie problemy, aż żal czytać.

Gość gość
:DTak teraz mówie, jako 27 latka:DWiek dojrzały przecież nie jest zły, do starości jeszcze daleeeko.

rany no, ja też mam 27. To nie to co 21. ale 21 to nie to co 17. A 17 to ... :P