Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko Jaa

Smutno i cięzko mi dziś

Polecane posty

Gość tylko Jaa

buuuuu :''

Gość La nuit
Pocieszam i przytulam , a teraz otrzyj łzy i głowa do góry ,świat się nie kończy na dzisiejszym dniu, jutro będzie lepiej.

Gość tylko Jaa
i przykro :( Nie wiem jak sobie z tym poradzić, najwpierw chyba muszę to przeboleć ale .. tak ciężko i to tak w gardle siedzi i żołądek rozbolał :(

Gość do tylko jaa
wiedz, że nie jestes w tym smutku sama. mi tez jest dzisiaj wyjatkowo ciezko z wiadmomego powodu- facet. najgorsze jest to , ze ja wiem , ze on sie dzisiaj dobrze bawi z kolegami i swoja "przyjaciolka" a ja siedze i rycze z bolu. na wyjscie nie mam szans, bo moje "kumpele" spedzaja czas ze swoimi chlopakami a samemu to nawet nie wypada. Trzymaj sie cieplo, bo wiem co przezywasz.

Gość tylko Jaa
do tylko ja-- dzieki, takiz to moj los ciezki- powod - tez facet:(

Mnie też dziś ciężko i smutnooo, ale ja mam tak zawsze, więc się przyzwyczaiłam.

Gość dzien jak co dzien
normalka :(

A ja się dziś dowiedziałam ze facet który mi się podoba jest biseksualistą:D Ech człowiek jako taki jest jednak kopnięty w czółko i to z pół obrotu

Gość smutasek nr2
mi wlaśnie też :/

Gość tylko Jaa
jak wybic sobie kolege z glowy na ktorym mi zalezy. On ma dziewczyne wiec musze o nim zapomniec i to jak najszybciej, nawet nie trzyma ze mna kontaktu. Tylko prosze nie piszcie zebym sobie kogos znalazla bo nie mam przyjaciol i z kim wyjsc gdziekolwiek. Prosze raczej o taki 'domowy' sposob :((

Gość taka jednaaa
bez facetow ciezko a z nimi jeszcze ciezej:(

Gość eeechooo
hej taki domowy sposób to na przykład: lampka dobrego wina albo zimne piwko, czekolada, muzyka, komp i kafe :D mnie najbardziej pomogła w takiej sytuacji muzyka

Gość ło matko......
tylko zadne romantyczne kawalki, bo one potrafia niezle zdołowac. autorko, skoro piszesz, ze nie trzyma z Toba kontaktu, to pewnie wkrotce zapomnisz o nim, tylko na to potrzeba czasu. A więc głowa do góry :) Świat nie konczy sie na jednym facecie, tego kwiatu to pół światu

Gość tylko Jaa
kontaktu nie trzyma ale pojawia sie niedaleko miejsca mojego zamieszkania dokladnie naprzeciwko mojego domu bo ma tu rodzine i tym bardziej to jest trudne i nie do przezycia, ze nie chcial na sekunde do mnie przyjsc zobaczyc co slychac, to przykre

Gość tylko Jaa
i zdaje sobie sprawe ze ma jakas babe ale stara znajoma mogl odwiedzic chociaz sie pokazac

Gość ło matko......
wiem, co czujesz i ze na pewno jest Ci przykro, ale przeciez na sile nie mozesz mu sie narzucac, by Cie odwiedzil. Musisz po prostu dac sobie z nim spokoj, chociaz to trudne, ale w tej sytuacji nie ma innego wyjscia

Gość tylko Jaa
wiem i staram sie jak moge ale cholera musialabym sie wyprowadzic bo on tu nieraz przyjezdza i wiadomo..., bede go widywac, a to ze nie zajrzal to bardzo mnie upokorzylo bo mimo wszystko bylo ok, bylismy na stopie czyto kolezenskiej i dziewczyna chyba nie jest powodem zeby tak zrywac znajomosc.. a moze tak bedzie lepiej...

Gość tylko Jaa
nie wiem jak sie zachowac jak go zobacze nastepnym razem olewac czy jak, nawet nie potrafie myslec racjonalnie, przy takich emocjach, nie chcialabym zeby wyczul ze mi na nim zalezy a tak normalnie gadac chyba tez bym nie miala sily bo chyba by sie domyslil

Gość ło matko......
po prostu zachowuj sie normalnie, jak gdyby nigdy nic, wiem, ze to trude, gdy w gre wchodzą uczucia, ale postaraj sie