Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicola71

Nigdy więcej....

Polecane posty

takie życie zazwyczaj kiedy jesteśmy w potrzebie to nikogo przy nas nie ma

Gość Skoro tak
to ja takze nie chcialabym popelnic tego bledu, co 3 lata temu. Nie wyszlabym za maz tylko czekalabym na powrot chlopaka, ktorego kochalam... A dzisiaj rozwod wisi w powietrzu, tamten ulozyl sobie zycie... Ogolnie jest mi zle, mojemu mezowi tez... Gdybym mogla cofnac czas, czekalabym na tamtego...

Nie będę się powtarzać. Dokładnie to co Wy, tam na poprzedniej stronie. A szczególnie to, co założycielka topiku.

Gość nicola71
malutka czasem są kryzysy, jednak czasem ludzie mogą je przezwycieżyć, a czasem nie ma poprostu czego sklejać i się rozwodzą. Wiem, że nie jest fajnie żyć w takie atmosferze. Masz chłopaka więc też w pewnym stopniu swoje życie. Nikt nie podejmie decyzji za Twoich rodziców nawet Ty gdybyś bardzo chciała. Na pewno nie chcą ranić Ciebie, ale podejrzewam, że są na etapie w którym sami nie wiedzą co dalej, a to zawsze odbija się na dzieciach. Musisz być dzielna. Kiedy się już z tym uporają i coś postanowią będzie lepiej. Głowa do góry następny dzień będzie lepszy.

Gość nicola71
Czasu podobno cofnąć się nie da, ale czasem warto i trzeba zmienić swoje życie. Każdy ma prawo do szczęścia.

nicola i nie dajmy się ogłupić życie jest tylko jedne a człowiek i tak nie uczy się na błędach :P

Gość nicola71
Czasem bywa, że jest żle, ale zawsze sobie wtedy przypominam, jak bardzo potrafii być żle. Kiedy wspominam o tych wszystkich złych chwilach to najgorsze było chyba to, że wtedy nawet marzeń już nie miałam. Jedyne czego chciałam to żeby mnie nigdy nie było. A wy jakie macie marzenia? Bo ja ostatnio jedno i to całkiem głupie. Nigdy wcześniej o tym nie myślałam niedawno mnie dopadło. Chciałabym w taką rozgwieżdżoną letnią noc być w Paryżu. Młode wino, kolacja, Paryż nocą. sama nie wiem skąd mi się to wzieło.

Gość nicola71
No pewnie, ze się nie uczy, czasem nawet tępy jest zwyczajnie. Przynajmniej ja byłam. Jednak wszystko można zmienić i chyba właśnie dlatego, że życie jest tylko jedno i że to jest nasze życie, a każdy chce mieć piękne wspomnienia.

niciola moje główne to miesiąc w skandynawii taki objazd Finlandia Szwecja Norwegia mało realne przynajmniej jak narazie ale może kiedyś. a obecne krótkoterminowe to coś zjeść bo jakos od śniadania nic w paszczy nie miałem a tu jeszcze trochę roboty mnie czeka :P

wspomnienia piękna rzecz pod warunkiem że sa gdzieś z dala od nas a nie zyjemy nimi

Gość zaluuuuuuuuuje
Żałuję, że w 2002 roku nie pozwoliłam Mamie odejść od taty. Namawiałam ją bardzo żeby dała mu jeszcze jedną szansę...

Gość nicola71
Wiesz kiedyś życie było proste. Kobiety zostawały w jaskini, a mężczyźni szli upolować mamuta. Mam Jednak nadzieje, że Ty masz już coś upolowanego i zdołasz skonsumować nim padniesz z głodu. Wiesz Skandywania mi się kojarzy z chłodem. Chociąż widzę to tak: Ty otulony w ciepłe futro, ognisko, grzane wino, niebo pełne gwiazd....kurcze fajnie będziesz miał.

Gość kachna ot co
Nigdy więcej nie będę z facetem, dla którego jedyną kobietą z którą się liczył jest jego mama :]

Gość nicola71
Podejrzewam, że teraz wierz, że nie było warto dawać tej szansy to zawsze coś.

Gość nicola71
Tylko nie mów, że byłaś z J. Kaczyńskim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kachna ot co
Izrael mi się marzy, już od dawna

Gość kachna ot co
nicola, czasem mam wrażenie że niemalże:]

hehehe mnie skandynawia kolaży się z lasami fiordami i dziką przyroda poza tym tam jest bardzo fajne prawo jeżeli chodzi o turystykę :D

Gość nicola71
Rany, ale się wpakowałaś. Ty, on i mamusia to o jedno za dużo. Mam wrażenie, że to Ty spasowałaś.

Gość nicola71
Jedno nie wyklucza drugiego, czyli mamy piękną knieje, szum dzrzew, niebo pełne gwiazd, Ty otulony w futro, grzane wino, żar ogniska i przewodniczki co dla turysty zrobią wszystko.

hehehe bez przewodniczek bo żona mnie zabije :P ale pozatym to nie mam nic przeciwko

Gość kachna ot co
no ja:] najgorsza baba pod słońcem:] która nie wie co straciła:] gowniara:]

Gość nicola71
No dobra dla żony dorzucimy dwóch muskularnych przewodników, prawdziwych Wikingów, żeby było sprawiedliwie , no i futro może być większe, na dwoje.

Gość nicola71
Mogła być Twoją teściową i mówiłabyś do niej mamusiu...czyli i tak Ci się udało.

Gość kachna ot co
Twoje zdrowie nicola \/ :] wypijmy za błędy :] grunt że teraz jest mi dobrze tak jak jest, a co z Tobą??

dobra mogą być wikingowie chociaż żona nie będzie szczęśliwa jak zostanie sama z przewodniczkami a ja znowu zacznę uganiać się z mieczem po lasach :P

Gość nicola71
Teściowe bywają wyjątkowe. Jak byłam opuchnięta i sina na twarzy, bo mój były mnie pobił to miałam wrażenie, że uważała, że to moja wina, bo go teraz ręka biedaka boli.

Gość nicola71
A już się przestraszyłam, że zaczniesz się uganiać za Wikingami....ufffff ulżyło mi.

Gość kachna ot co
hehe, to zawsze jest nasza wina, przecież nie tego idealnego, mądrego i przystajnego faceta:]