Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokażcie się

czy jest tu ktoś kto po 20latach małżeństwa jest szczęśliwy??

Polecane posty

Gość pokażcie się

Gość mezatka z dlugim staze
Jestem, a raczej jestesmy. W tym roku 30 w Sylwestra mija. Jak co roku swietujemy na parkiecie wsrod grona znajomych

Gość brawo tak trzymać

Gość 1 osoba tylko

Gość Ja mam staż
małżeński 36 lat i jestesmy szczęśliwi, malo tego zawsze mlodzi, pełni życia ... ale wbrew pozorom na szczęście trzeba sobie zapracować i dbac o nie, bo nic nam nie jest dane na wieczność ... pozdrawiam :-D

Gość 21 lat mineło
i jest super :D

No to my po 17 latach :) nadal razem pijemy nadal razem seksimy nadal razem spacerujemy nadal razem imprezujemy nadal osobno pracujemy :) jest fajnie bo jeszcze się nie nudzimy i mam nadzieję że to nigdy nie nastapi , ale jesli tak sie stanie to wtedy upijemy się do nieprzytomności i wszystko zacznie się od początku :) ach no i mamy nawet dziecko :) takie malutkie 15 letnie ;) Życzę wam fajnych partnerów i fajnego życia takiego mądrego i spokojnego. Powodzenia

Gość lu_netkaaaaaaaa
a ja sama :(

Zadroszę Wam i gratuluję. Ja z moim mężem już nie wytrzymuje i nie wiem jak to się wszystko skończy. Ale wszystko wygląda na to ,że miłości z jego strony brak i stąd kłamstwa, chęć kontaktu z innymi kobietami, jeszcze doszło picie coraz częściej i jego ogólna nerwowość. Kompletnie nie potrafię do niego dotrzeć a może już wcale nie chcę.

Gość aggi.....
a jak jest recepta na takie fajne zwiazki? albo na co zwracac uwage przy wyborze kandydata?

Gość każda chciałąby to wiedzieć

Gość zlosliwa zmijka
No wlasnie,dawajcie recepty!!!!!!!

Gość zlosliwa zmijka
hmm..Masz racje! A co jesli druga osoba nie jest rozmowna?

Gość 34 i jest bdb
recepty: - Wziac meza z podobnego srodowiska, niech ma te same poglady polityczne, religijne, stosunek do zwierżat, przyrody , poglady na wychowanie dzieci - W zwiazku trzeba sie uzupelniac, kazdy powinien imponowac inna wiedza, umiejetnosciami. - nie robic problemu z drobiazgow - nawet sie pokłocic , ale nie nadymac sie, nie obrazac i latwo wybaczac - Przymykac oko na wady - Szanowac wzajemnie swoje rodziny, szczegolnie dobrze odnoscic sie do matki, nigdy nie mowic o niej zle - Pozwalac partnerowi zachowac indywidualnosc, własnych znajomych - Stale rozwijac sie , doksztalcac, miec cos ciekawego do powiedzenia - Dbac o siebie, miec jaki taki porzadek w domu ,umiec ugotowac cos smacznego, urzadzic swieta, umiec przyjmowac gosci. -Nie migac sie od łozka - czesto prawic komplementy -zmieniac fryzury, sposob ubierania, byc na biezaco z moda - odpowiedzialnie wychowywac dzieci - nie zrzedzic, nie mowic o chorobach byc pewnym swojej wartosci - czesto sie smiac Tyle mi na razie do glowy przychodzi

Gość Ludzie będący z długim stażem
w związku, podawajcie rady, co robić, by związek był szczęśliwy ????

34 - zgadzam sie w 99%. ale jeszcze dluuuuuugi czas na testowanie owych przede mna :D \"1000 pytan, jakie trzeba zadac przed slubem\", czy jakos tak. nawet ciekawa ksiazka :D

Gość Jeżeli chodzi
o rady na dlugi związek to ............ trudna sprawa, poniewaz każdy czlowiek jest inny i każda para jest inna ... Ale tak ogólnie (móż staż małżeński 36 lat :) ) to: milość, wzajemna troska, zaufanie, zrozumienie, szacunek, tolerancja, wspólne wartości, przyjaźń, udany seks, plany na przyszłość ... :) No i moi kochani trzeba o związek dbać i musza to robić 2 osoby niezaleznie od tego ile lat jest się po ślubie czy rok, dwa, pięć, piętnaście , trzydzieści pięć ... to ciągła praca, bo to prawda, że nic nie jest nam dane na wieczność, życzę szczęścia :-D 🌼

Gość DESZCZOWA PIOSENKA
Gratuluję Wam długiego pożycia małżeńskiego. Moi Rodzice w lipcu będą obchodzić 25 rocznicę ślubu :D Jestem z nich dumna, że przezyli tyle lat razem, że pokonali wiele ciężkich chwil, że tylu trudnościom stawili czoło :) Jestem dumna, że tak się kochają :) I życzę sobie i mojemu narzeczonemu, żeby nasza droga małżeńska, która rozpocznie się 29 marca 08 była tak samo przepełniona miłością, zrozumieniem i optymizmem jak moich Rodziców. Mamo, Tato dziękuję :):) Pozdrawiam wszystkich :D i życzę jeszcze wielu wielu godzin, dni, miesięcy i lat w szczęściu u boku ukochanego człowieka 🌻

Gość istnieją
24 lata

Gość exs
O tak po 37 latach dalej jesteśmy szczęśliwi -to cud miłości....