Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna Sonia

Tajemnicza Gwiazdka... Co oznacza???

Polecane posty

Gość Magiczna Sonia

Mam (jak dla mnie) dość dziwny problem. W maju br miałam wypadek na skuterze. Jechałam 90km/h i wysiadły mi hamulce.Przewróciłam się, ale nic mnie nie bolało. Krew lała się z całego ciała. Po 10 minutach szok powypadkowy minął i zaczęł mnie wszystko boleć. Powiedziałamówczas, że już nigdy nie uwierzę w Boga i nigdy nie będę się już modlić. Przyjechała karetka i zabrali mnie do szpitala. Na początku lekarze dawali mi 10% szans na przeżycie. Jednak okazało się, że rany były tylko powierzchowne. Polezałam 20 dni w szpitalu i wyszłam. Nic mi nie było, nie miałam nawet żadnej blizny. Moje życie zaczęło się układać wspaniale. Poznałam faceta-ideała, który obecnie jest moim narzeczonym. Było wprost cudownie. Jednak od września zaczęły się dziać bardzo dziwne rzeczy. Mój narzeczony widzi u siebie przed oknem gwiazde. Jest ona kilkakrotnie większa od innych. Świeci w jego stronę mocnym blaskiem. Jest to zawsze o 4 rano. (dopiero 4 razy ją zobaczył). Na początku myślałam, że jest zaspany albo że jemu to się śni. Jednak -po każdej gwiazdce 6 dni później staje się coś złego. Za pierwszym razem tak się pokłóciliśmy, że o mało co nie zerwaliśmy, za drugim straciliśmy dziecko (byłam w 2 miesiącu ciązy). Kiedy była po raz 3 to tego samego dnia widział jeszcze jak czarne BMW rozjeżdza gołębia. I 6 dni później w tym samym miejscu co w maju na skuterze miałam wypadek samochodowy i wylądowałam w szpitalu. Dzisiaj widział ją czwarty raz, a w nocy nam obojgu śnił się ten sam sen: "On jedzie samochodem zawieść magisterke na studia i ginie w wypadku wieżdzając pod tir". Wiem, że to moze przypadek... Jednak bardzo się boję... W dodatku to, że on również wyrzekł się Boga kiedy oblał rok studiów. Dodam jeszcze, że w mojej rodzinie kilka osób było medium... Ja równiez w przeszłości doświadczyłam na sobie wielu zjawisk paranormalnych, jednak zamknęłam juz tamten rozdział życia, bo myślałam, że to poprostu moja wyobraźnia... Co mam robić??? Przepraszam, że tak długo... POMÓŻCIE...

Gość Magiczna Sonia
Myślisz??? Może to, dlatego, że zaczęliśmy chodzic do kościoła i teraz SZ... sie na nas mści...

Gość Magiczna Sonia
>>>GNOM>>> wiesz jak masz pisać takie bzdury to lepiej wcale nie pisz... dla mnie to nie jest śmieszne... Jak bedziesz miał problem z czymś dziwnym to też Ciebie wyśmieję...:PPP

Gość ciekawa opowieść
może jednak powinnaś porozmawiaćz jakimś księdzem o tym? ;)

raczej na odwyk kurna czy wy nie macie innych problemów tylko wszędzie musicie się doszukiwać dzieła szatana czy innego boga. dysmózgowie czy jak

Gość twoja misia
Moze za duzo horrorow sie naogladaliscie

Gość Horus i Ozyrys
Ty Gnom idziemy po Ciebie.

Gość Magiczna Sonia
Ja też na początku myslałam, ze to niemożliwe... Jednak to dzieję się zbyt często i jest zbyt dziwne... Zawsze po 6 dniach... Było już 3 razy... czyli tak jak 666...

horus i ozyrys czekam tylko weźta z sobą piwo bo mi się skończyło

Gość Magiczna Sonia
Dziwni jesteście... przecież nie piszę tego dla zwały... Gdym się chciała pośmiać to bym sobie kabaret włączyła, a nie zaśmiecała forum...

magiczna sonia mózg człowieka ma jakąś dziwną zdolność nadinterpretacji przypadki traktuje jako logiczną całość chociaż są ze sobą nie powiązane ale ma też zdolność do rozpoznawania faktów od fikcji

Gość Horus i Ozyrys
Ty Gnom już jest dla Ciebie miejsce na polach trzciny :]

Gość trolina
A u którego dilera się zaopatrujecie?Ja też to chcę:):):)!!!!

Gość gerda21
ja tam wierze w takie rzeczy... ale nie wim co bym zrobila na twoim miejscu. a raczej na miejscu twojego chlopaka brrrr chyba bym nie wchodzila z domu, to musi byc straszne

horus i ozyrys to ja się nie piszę bo tam nie ma klimatyzacji ale jakby się wam plany zmiewniły to możemy pogadać

Gość ciekawa opowieść
Akurat 666 nie oznacza Szatana ;)

ciekawa opowieść co im będziesz neronem głowe zawracać oni wiedza swoje :P

Gość Horus i Ozyrys
Jak narazie Atum nie przyznal środków na klime. Za malo zlota wsadzacie w piramidy

horus i ozyrys to ja się nie piszę będe musiał pogadać anubisem może wam coś odpali w końcu skóry w cenie