Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukradli mi nick złoczyńcy

Ogłaszam konkurs na najsympatycznieszją kafeteriankę!!!!!

Polecane posty

jak zwykle konkretne argumenty:D a Myrevina sama lubie no ale go nie zgłosze bo kafeterianką niestety nie jest;)

Ciekawe,jak na samym początku,ktoś napisał Myrevin,przeszło bez echa....... Gdy ja wymieniłam nicki facetów,już jest źle.:O Możecie udawac,że nie ma nicków panów,są tylko pań.:)

Gość beznadziejny ten topik
no chyba ze ktos wybiera ludzi tylko dlatego ze machnął wpisów 379726... np;) ja znam takie , co "dały głos" 12 razy i są swietne, ale... kto by je tam znał i docenił ... :-O

a w ogóle, prosze podać definicję: 'najsympatyczniejsza' -tzn, jaka? -co składa się na to, ze wydaje się być taką osobą? ;)

Idealista- chyba Ci sie konkursy pomylily:P Psychiczna- argumenty ze niby ja smaruje a Ty nie:) to ze kogos lubie i mowie o tym wprost nie jest dla mnie smarowaniem raczej szczeroscia:)

:-O

ariane, wyobraz sobie, ze kafe nie kreci sie wokol ciebie, a bynajmniej ja nie mialam ciebie na mysli, zreszta raczej nie pisalas o myrevinie. wiem, ze moze to byc dla ciebie szok, ale wyobraz sobie, ze tak wlasnie jest;) poza tym spodziewalam sie, ze po moim poscie odezwie sie w tobie natura dra Judyma, obroncy i stroza prawa, niewinnosci oraz uczciwosci;) jesli chodzi o smarowanie - wybacz ze nie bede rozwijac watku, nie wbudzisz we mnie wyrzutow sumienia z tego powodu;) odniose sie tylko do wczorajszego topiku o tym, za co i kogo nie lubimy na kafe - na tym zakoncze riposte;) araine, moze ty palasz jakims uczuciem do pana M. ? :P

Psychiczna:D nie nic do Myrevina nie czuje po prostu go lubie, skoro nie chcesz rozwijac wątku ok Twoj wybor, a tak szczerze to ciesze sie ze kafe nie kreci sie wokol mnie, chyba bym sie zalamala;) dziękuje za tak dobre zdanie o mnie, tak bronie niewinnosci oraz uczciwosci:D chyba nie ma sensu dłużej ciągnąć ta dyskusje, nie lubimy sie i już;)

Gość kto wie kto wie
tak sobie piszę... chyba taki nick miała ta milutka Pani :)

glosuje na meryen :D Iwonka jest the best! czesto piszemy na gg :) sympatyczna :)

Gość hm nie ma wiecej
?

Gość nie znam zadnej dupy lenina
zglaszam Beznadziejna

poniewaz nie doczekalem sie wiecej dopisuje pozostale 4 najsympatyczniejsze kafetarianki : Lusesita de ....dolores :)....cholera moglo byc troche krocej ;) qwertz Markieta_Cz Ariane84

Gość zawsze klika na linki
Marketa Cz

bo widocznie nikt Cie nie lubi, a Ty sie prosisz, nieladnie