Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amkaa

PEŁNY stosunek...

Polecane posty

Gość amkaa

nie iwiem co sie dzieje ze mna :( 3 dni po okresie kochalam sie do konca ze sswoim mezczyzna do konca.... teraz w poniedzialek powinnam dostac spodziewana miesiaczke...ale nigdy przed nia nie czulam sie tak jak teraz sie czuje,aczkolwiek w brzuchu czuje tak jak by odbywalo sie tam roziagniecie tam wszystkiego,jajniki nie dowytzrymania,tzn jeden lewy...drugi prawie nie daje znaku.... i do tego jeszcze czeszcze siku...te objawy niedawno wystapily...ale przed miesiaczka nigdy nie mialam takich dolegliwosci :( myslicie ze moga byc to pierwsze oznaki ciazy ?

pierwszy i najważniejszy objaw to brak miesiączki bądź dwie kreski na teście... innymi się nie sugeruj tylko czekaj na okres :) ja też już wiele razy miałam tyle objawów a do tej pory w ciąży nie jestem:)

KAŻDY niezabezpieczony stosunek niesie ze sobą ryzyko ciaży. Wykonaj test ciążowy, z porannego moczu.

Bóle podbrzusza mogą oznaczać zapalenie pęcherza, więc jeśli test wykaże brak ciąży - szoruj do rodzinnego po skierowanie na badanie ogólne i posiew moczu.

Gość frania z kudowy
jadłas pewnie frytki i dużo oleju. Od tego tak rozsadza brzuch. Też to mam non stop.

kochałam się z chłopakiem w nocy z 13 na 14 dnia cyklu. Zabezpieczylismy sie prezerwatywą ze środkiem plemnikobójczym. Ponieważ byłam bardzo sucha przerwalismy, chłopak skończył się ocierając o moje posladki (bardzo to lubi) Rano okazało się że prezerwatywa była peknięta. Nie wiem w którym momencie pekła, w dodatku nie wiem co i jak z moim cyklem.przedostatnio trwał 9 tygodni. ginekolog przepisał mi spironol, nastepna miesiaczkę dostałam po 23 dniach i teraz 3 dni po tym stosunku czyli 17 dnia cyklu dostałm znowu \" 5 dniowe krwawienie\". teraz krwawienie się skończyło i mam dużo przezroczystej ale średnio rozciągliwej wydzieliny chyba oszaleje niech ktoś się wypowie, co mysli o całej sytuacji??

Gość jola87
gośka 123 jeżeli to było ok. 14 dnia cyklu to najprawdopodobniej będziesz mamą, chyba że jego nasienie nie dostało się do pochwy to wtedy nie