Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka82

kocham obrzezane fiutki

Polecane posty

Gość karolinka82

niema nic najwspanialszego na świecie niż lizanie obrzezanego peniska mhhh az ciarki mie przechodzą

Gość gość
Ja tam chyba wole takiego ze skóra, przynajmniej jest czym poruszać;)

Gość karolinka82
są rózne gusta ja wolę bez skurki

Gość gość
A czemu wolisz bez skórki?Ja nie mialam nigdy do czynienia z takim, ale sobie wyobrażam...i jakieś to takie nienatruralne:o

Gość gość
Wypieeprdalante Idealisto bujać wora, nie zaczepiaj mnie podszywami 🖐️

Gość gość
Moge conajwyżej wydalić niestrawione resztki na twoje żylate monstrum. Idz ruuchać kobyły w stajni swojego tate 🖐️

Gość karolinka82
idealisto więcej kultury bo żadna laska ciebie niezechce nawet jesli bys miał pytona między nogami ,pozdro poprostu widziałam te ze skórką i bez i bardziej mnie pociągają te bez więcej mam przyjemności i satysfakcji z zabawy takimi

Gość gość
No kurde, przeciez ja wiem, że to ty sie pode mnie podszywasz:oI kto tu kogo zaczepia?Zapomnij o mnie facet, nie ma w tobie NIC co mogłoby mnie zainteresować 😴

Gość gość
Karolina, a te ze skórką co widziałaś, to było obrzezanie na życzenie, z przyczyn zdrowotnych, religijnych, czy jak?Chyba mało jest takich facetów obrzezanych....

Gość pozdro600 unlogged
Uwielbiam też jeść konskie czekoladowe kuleczki :classic_cool:

Gość gość
Znaczy sie te BEZ skórki miało być:o

Gość gość
Ja sie nie podszywam idioto:oNie musze, są inni co zrobia to lepiej.Reszta - patrz moja stopka świrze:oPS: To, że wysylasz 2 posty o jednej godzinie o niczym nie świadczy.Post nt 1 wysłany z numru ip: 195-13-xx xx 22xpost 2 - wysłany z publicznej bramki proxy: 193.xx.41.1xZatem - Do wora 🖐️

Gość karolinka82
mało jest facetów obrzezanych ale ja trafiłam na takiego który jest i go bardzo kocham a niema napletka z powodów zdrowotnych miał stulejke i mu wycieli jak był w podstawówce

Gość pozdro600 unlogged
Kocham sie z wazonem , oczywiscie uprzednio do niego sie wypróżniam :classic_cool:

Gość gość
A takiemu obrzezanemu facetowi, to jak sie np. robi dobrze ręcznie?Mówiąc brzydko - to nie ma czym szarpac góra-dół, wiec jak?

Gość pozdro600 unlogged
Zapisałam sie do stadnini "Jelonek" tam będe zdobywała wiedze praktyczną jak sie robi ręką obrzezanym konikom bo przeciez konie nie mają napletka nie ? :classic_cool:

Gość karolinka82
normalnie oliwka w rekę i do dzieła tak samo jak nieobrzezanego

Gość pozdro600 unlogged
Codziennie kupuję "Przyjaciółkę" bo nie lubię samemu chodzić po mieście :classic_cool:

Gość karolinka82
żal mi cie idealisto siedzisz na kompie non stop nadodatek na kafe gdzie kobietki przesiadują patrz bo skonczysz jak nasz premier kawaler z kotem w głowie

Gość pozdro600 unlogged
Pracuję po 16 godzin dziennie, swoje niepowodzenia w seksie tłumaczę sobie nawałem pracy :classic_cool:

Gość gość
Hahahahahaha!Nie wytrzymał:DDalej 🖐️, jedziemy z tym koksem :classic_cool:🖐️

Gość gość
Teraz dopiero zaczynam sie pdoszywać.UWAGA!START!

Gość pozdro600 unlogged
Wieczorem świecę co dwie minuty na zmianę światło w dwóch pokojach, żeby sąsiedzi myśleli że coś się u mnie dzieje :classic_cool:

Gość pozdro600 unlogged
Śmieję się pod judaszem z muzyką na fulla, żeby sąsiedzi myśleli że mam imprezę :classic_cool:

Gość pozdro600 unlogged
nie wiem co wymyśleć więc ratuje sie podszywami z f23 :O Mocno przegrałam ?

Gość pozdro600 unlogged
Codziennie wstaje o 4 rano szybko sie ubieram w moro i jade swoją stuningowaną hulajnogą na dworzec centralny gdzie czekam na pośpieszny do Łowicza. Podczas podróży udaje dezerterke z Iraku dlatego kanary mnie nie pytają o bilet. W Łowiczu pędze na swoim sprzęcie do pobliskich wsi. Ok godziny 6 maskuje swoją pozycje w sciółce leśnej i obserwuje teren. Wypatruje tuzina krów niczym snajper zabójca JF Keneddyego i kiedy zobacze stado krów pędzonych przez miłą panią Jadwigę ze wsi Klocek nastraszam uszy i przez najbliższe 2 min nie oddycham. Po przejsciu krówek wy.p.ierdalam z okopu niczym Patrol Rutkowski i krzycze BOMBA! Podskakuje niczym Michael Jordan i lecę głową w dół na swoje delicje-krowie placuszki.Tych które nie pochłone za pierwszm podejsciem pakuje do swojej reklamówki, którą dzień wczesniej za.je.bałam z Lidla. :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość jasmineczka
witaj w klubie! kiedy pomysle o obrzezanym to od razu robie sie mokra< Dlatego mam maze Araba- ogier jak sie patrzy!!