Black Hawk Down 60 Napisano poniedziałek o 15:54 Jutro ponownie dzień wolny… szukam inspiracji w codziennej prozie, w planach mam uzdrawiający spacer polno-leśny poza miastem. Zima jest piękna i trzeba ją celebrować. Drzewa iglaste, pąki suchej trawy wystające ponad pokrywę śnieżną…Na pewno planuję jakieś zdjęcia, ale i… zbliżenie z wewnętrznym „ja”. Mam nadzieję wrócić natchniona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano poniedziałek o 15:57 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 15:58 Zaraz ferie i po nich lato. Wakacje, święta i tak w kółko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:09 Byle do wiosny Bardzo brakuje mi słońca i zaczynam tęsknić za latem 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALKOHOLIK 0 Napisano poniedziałek o 16:14 ile malpek na kilometr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:18 5 minut temu, Black Hawk Down napisał: Iście słoneczny z Ciebie Wodnik.️ Najlepszy znak. Przecież wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano poniedziałek o 16:22 Znak zodiaku maupka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 69 Napisano poniedziałek o 16:24 24 minuty temu, Seven napisał: Zaraz ferie i po nich lato. Wakacje, święta i tak w kółko. Czas tak przyspieszył, że zaraz będzie koniec roku i ciekawe kto za tym stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 6 Napisano poniedziałek o 16:28 32 minuty temu, Black Hawk Down napisał: Jutro ponownie dzień wolny… szukam inspiracji w codziennej prozie, w planach mam uzdrawiający spacer polno-leśny poza miastem. Zima jest piękna i trzeba ją celebrować. Drzewa iglaste, pąki suchej trawy wystające ponad pokrywę śnieżną…Na pewno planuję jakieś zdjęcia, ale i… zbliżenie z wewnętrznym „ja”. Mam nadzieję wrócić natchniona. Piersiówkę bierzesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:28 1 minutę temu, Get Оut napisał: Czas tak przyspieszył, że zaraz będzie koniec roku i ciekawe kto za tym stoi. Pewnie jaka organizacja zajmująca się przyspieszaniem czasu. ; p Czekam w przychodni już 40 minut i wychodzę z siebie bo nie ogrzewają lub minimalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:29 W tych czasach żeby nie ogrzewać takich instytuacji to przydałby się paragraf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:30 Ale choinka nadal stoi i świeci jak trzeba. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano poniedziałek o 16:30 2 minuty temu, kolumbijski baron napisał: Starożytni kosmici Krzysztof nomen omen to wspolczesny kosmita. Srogie piguły chlop zażywa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:30 Przed chwilą, Seven napisał: Pewnie jaka organizacja zajmująca się przyspieszaniem czasu. ; p Czekam w przychodni już 40 minut i wychodzę z siebie bo nie ogrzewają lub minimalnie. Wszędzie oszczędności i w Polsce to samo. W dodatku w Krakowie bezrobocie jest wyższe o 30 %niż wcześniej, a jak praca jest to się robić młodym nie chce i ciągle patrzą w smartfony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:31 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Najlepszy znak. Przecież wiesz Rozczytałam, że mężczyźni Wagi są ogniści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:32 Natomiast z kobietą wagą byłoby mi jak w raju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:32 Przed chwilą, Seven napisał: Rozczytałam, że mężczyźni Wagi są ogniści. Skorpiony to jeden ogień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 69 Napisano poniedziałek o 16:32 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 69 Napisano poniedziałek o 16:33 3 minuty temu, Seven napisał: Pewnie jaka organizacja zajmująca się przyspieszaniem czasu. ; p Czekam w przychodni już 40 minut i wychodzę z siebie bo nie ogrzewają lub minimalnie. W tak zamożnym kraju takie rzeczy to nawet na Syberii nie ma. Mam swoje teorie o których nam nie mówią. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:33 2 minuty temu, Seven napisał: Ale choinka nadal stoi i świeci jak trzeba. ;] Właśnie swoją rozebrałam W tym roku była malutka, ze względu na moje kocury, które świeżą z lasu zawsze przewracały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:34 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wszędzie oszczędności i w Polsce to samo. W dodatku w Krakowie bezrobocie jest wyższe o 30 %niż wcześniej, a jak praca jest to się robić młodym nie chce i ciągle patrzą w smartfony Wszystko zmierza do destrukcji. W głowach się poprzewracało ludziom i powiem ci, że zaraz nie będzie z czego zbierać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALKOHOLIK 0 Napisano poniedziałek o 16:35 czyli jednak gach z matka zostal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:35 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Skorpiony to jeden ogień Skorpion w łóżku lubi sobie pokombinować. Jest moc! Mówię z doświadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:36 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Właśnie swoją rozebrałam W tym roku była malutka, ze względu na moje kocury, które świeżą z lasu zawsze przewracały Po co rozbierać? Jak mała to ją w worek w umundurowaniu i na strych. Tak mamie mówiłam jak mi się zaczęła skarżyć ile to roboty przy rozbieraniu choinki. Heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:37 1 minutę temu, Seven napisał: Skorpion w łóżku lubi sobie pokombinować. Jest moc! Mówię z doświadczenia. Wolę Ryby i Raki Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:38 1 minutę temu, Black Hawk Down napisał: Jesteś nieheteteronormatywna? Zależy co rozumieć pod słowem: raj. Matko, parsknęłam śmiechem myśląc o choince. Ludzie głowy w moją stronę a ja, sorry, pardona, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:39 Przed chwilą, Seven napisał: Po co rozbierać? Jak mała to ją w worek w umundurowaniu i na strych. Tak mamie mówiłam jak mi się zaczęła skarżyć ile to roboty przy rozbieraniu choinki. Heh. Ściągłam ozdoby i bombki. Zapakowałam w wielki worek i zaniosłam na poddasze. Podobno był wczoraj ksiądz u nas ale nikogo nie było i pocałował wielebny klamkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:39 2 minuty temu, Black Hawk Down napisał: Of course. 🤍 Da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:40 5 minut temu, Get Оut napisał: W tak zamożnym kraju takie rzeczy to nawet na Syberii nie ma. Mam swoje teorie o których nam nie mówią. Całą litanię stworzyłam na ten temat. W wolnej chwili rozpocznę się z nimi mierzyć. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:41 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ściągłam ozdoby i bombki. Zapakowałam w wielki worek i zaniosłam na poddasze. Podobno był wczoraj ksiądz u nas ale nikogo nie było i pocałował wielebny klamkę Prawdziwi katolicy choinkę rozbierają po Trzech Królach. Prawda to? Znasz się na tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach