Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MM-

niespodzianka na rocznicę ślubu

Polecane posty

Witajcie, zbliża się nasza pierwsza rocznica ślubu. Chciałabym dać mojemu mężowi coś wyjątkowego, przygotować niespodziankę. Jakie WY macie pomysły? Czym rozpieszczacie mężów, chłopaków w rocznicę?? Pozdrawiam serdecznei ze słonecznego Rzeszowa.

Może coś od serca? Hmm zrób dla niego może taki fajny album z waszymi fotkami od początku związku do teraz (są do tego specjalne programy) z fajną muzyczką (najlepiej waszą ulubioną,z którą macie wspomnienia) i z dedykacjami,takimi od serca :) ja bym się strasznie cieszyła z takiego prezentu :) najlepiej jest jak ktoś zrobi coś sam bo wiesz,że wkłada w to serce :) no a oprócz tego możesz mu coś fajnego kupić,hmm.. trudno powiedzieć,to Ty go znasz i wiesz co lubi.Teraz modne są takie nieśmiertelniki :) może to? Z jakimś fajnym tekstem w stylu że na zawsze jesteście razem :)

FallenAngel__ - świetny pomysł z tym albumem z naszego roku razem :D tym bardziej ze ja lubię takie rzeszy robić! że teżna to wcześniej nie wpadłam! zastanaiwam sie jeszcze co tego dnia zrobić. wypada niedziela, bedziemy pewnie w domu... moze jakaś kolacja??

Tak tak,ubierz się super,ugotuj to co on lubi najbardziej i myślę że wieczór będzie udany :) a skoro to niedziela to możecie cały dzień się byczyć i swiętować już od rana.. :)