Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a....

prosze o nietypowa pomoc..

Polecane posty

Gość a....

otoz po ogolniaku nie dostalam sie na studia i rodzice zmusili mnie do pomaturalnej w keirunku medycznym. nigdy mnie to nie interesowalo lecz teraz koncze szkole i zaczyna sie moj problem. kompletnie nie wiem co robic-jaki zawod by mnie pociagal. napiszcie co robice w czym ejstescie szczesliwi, jakie szkoly pokonczyliscie-byle nic z medycyna-moze wpadne na jakis zyciowy pomysl bo narazie jest dno....

Gość a....
może wybrac stomatologie śródziemnomorską?

hej:) ja od paru lat tak właśnie próbuję dojść co mnie interesuje najpierw była administracja na uw potem filologia rosyjska na uł teraz logistyka...a co dalej to nie wiem:O chciałabym chociaż jedno dociągnąć do końca. Poza tym my cie nie znamy, nie wiemy co cię interesuje, więc raczej ciężko coś doradzić. A zresztą jak tak popatrzeć na moją uczelnianą przeszłośc to ja się na doradcę nie nadaję w żadnym wypadku:P

Ja jestem na V roku studiów Ed.przedszklna i nauczanie j.angielskiego,pracuję już w zawodzie jako nauczyciel j.ang.uczę dzieci w szkole podstawowej.Mam jeszcze drugi zawód, jestem manikurzystką, robię paznokcie żelowe.Ja jak zdałam maturę to chciałam coś robić w kierunku kosmetologii,ale nie było nigdzie studiów wyższych,a studium odpadało, chciałam mieć studia bo studium zawsze mozna zrobić,Teraz kosmetologia jest na każdej Uczelni.Ale częściowo spełniłam marzenie, robię paznokcie,mam mnóstwo klientek i zarówno szkoła jaki i paznokcie dają mi ogromna radość i pieniądze,no może w szkole troche ich mniej.

Gość a....
he no mi by najbardziej pasowalo byc ekspedientka w sklepie z odzieza- hehe wiem ze gadam jak malolatka ze wsi ale nie mam pojecia czemu mnie to kreci:) skoczylam "najlepsze lo w miescie, zawsze uczylam sie dobrze wiec jakis tuman wybitny nie jestem. moim marzeniem zyciowym bylo zostanie psychologiem- seksuologiem. kontakty z ludzmi to to co mnie najbardziej pociaga. niestety po tym jak sie nie dostalam i mialam pscyhologie w szkole doszlam do wniosku ze te studia robia z ludzi swirow:) a przynajmniej z mojego wykladowcy. wiec marzenia te pszly w las. myslalam o kosmetyczce- ale gdzie ja po tym prace zanjde;/ ie chce wlasnie takl uczyc sie do koncza zycia, chce cos w koncu skonczyc isc do pracy i zalozyc rodzine o:)