Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ LISC- AKACJ _=12

CZY MAM CZEKAĆ CZY ZAPYTAĆ JA.

Polecane posty

Gość _ LISC- AKACJ _=12

Witam wszystkich i pozdrawiam , mam pytanie do osób co były w takiej sytułacj mam 25- cio letniego syna jego dziewczyna też w tym wieku chodzą ze sobą pięc lat od pół roku zamieszkali razem w następnym roku w czerwcu ślub.teraz widzę że ze szczupłej dziewczynki jest co dlamnie juz widoczne że jest w ciązy (( i tu mam pytanie czy syn z synową powini mi powiedzieć że jego dziewczyna jest w ciąży i spodziewają sie dziecka, czy tez ja powinnam jako matka i teśćowa zapytac piersza , czy udawac ze nic nie widzę i czekać az kiedys sie samo coś wyjasni. i drugie pytanie jesli mi powiedą że jest w ciąży jakich ja słów mam powiedziec czy pogratulowac ze zostaną rodzicamy czy tez w innym tonie powiedziec ze mogi poczekać do nastepnego roku po ślubie , czekam na podpowiedz i dobre rady będe bardzo wdzieczna za kazdą podpowiedz, czekam.

Gość wiii
Ja osobiście uważam że to oni powinni Tobie powiedzieć. Ale jak już bardzo widać a Tobie brakuje nerwów że to ukrywają to możesz sama spytać. Ale weź też pod uwagę że musi być jakiś powód tego że Ci nie mówią.... A poza tym to powinnaś popgratulować, są ze sobą już tyle lat że to nie jest problem tylko szczęście. A wlaściwei to moze oni Ci nie móiwą bo wlaśnie boja się że wyskoczysz im wlaśnie z tekstem że mogli poczekać do przyszlego roku.... Tylko co by to zmienilo???.....

Powinnaś zaprosić ich na niedzielny obiad.I przy stole uroczystym tonem zapytać czy nie mają Wam czegoś do powiedzenia.Pogratuluj im i ciesz się znimi. W rzadnym wypadku nie mów,że mogli ztym poczekać.To być może jest powód dla którego jeszcze nic Wam niepowiedzieli.Boją się krytyki.Aprz\ecież takie słowa nie zmienią już tej sytuacji a mogą tylko pogorszyć stosunki miedzy Wami.

Gość LIŚĆ AKACJ =12
Bardzo dziekuje za te podpowiedż, jestem raczej tolerancyjna napewno z tego powodu bym nie robiła zadnej awantury bo to juz nic nie zmieni , jesli oni uwazaja za stosowne tak tez bedzie , choc jak wiemy teraz jest moda najpierw dziecko potem slub jak napisałąm wczesniej chodza juz ponad piec lat a od poł roku mieszkaja razem , jeszcze raz bardzo dziekuje i czekam na wiecej podpowiedz, pozdrawiam.

Gość Stokrotka1=1++
Czekac az cos sie samo zmieni.

Gość - LIŚĆ- AKACJ =12
CZEKAM NA WIECEJ PODPOWIEDZI , POZDRAWIAM.

Gość ale moze ona nie jest w ciazy
moze tylko przytyla?moze brac jakies hormony ktore wspomagaja tycie albo porprostu przytyla i juz?? Bo dziwent o troszke ze chodza tyle slub ustalony mieszkaja razem i ona jest w tak zaawansowanej ciazy ze Ty juz widzisz afekty a oni milcza??

Gość do spadam
Powinnas udawac ze nic nie widzisz i czekać az kiedys sie samo coś wyjasni.

Gość do spadam
czasem tyje sie po lekach np po antydepresantach o nic nie powinnas pytac ja bym nie pytała

Gość przeciez to dziecko
zwaz na to ze synowe maja awersje to tesciowych i mozesz byc potraktowana jako babsztyl wpieprzajacy sie w jej zycie Nie pytaj Olej to i zadnych obiadków zadna synowa tego nie doceni a posadzi cie o wchodzenie w butach do jej zycia

Gość LIŚC- AKACJ =12
Dziekuje bardzo wszystkim za wspaniałe rady, naleze do osob bardzo honorowych tolerancyjnych nie mam nawyku interesowac sie kims czy to jest rodzina czy tez znajomni wydawac polecenia itp. Jak dego czasu nie nazekam na przyszła synowa jest wspaniała co tez i moj syn jestem bardzo zadowolona , ale jesli ja podejzewam ze jest w ciazy ( chyba ze sie myle jak jedna z pani pisze ze moze przytyła co jest szczupła ale jak słysze ma tedecje do tycia i nieraz stosowała dyjetki , jesli choc i bedzie nie bede sie pytac raczej poczekam az sami mi powiedza jeszcze raz bardzo dziekuje pozdrawiam.