Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wishpl

czy jest jeszcze szansa na odzyskanie

Polecane posty

Gość wishpl

Witam wiem ze to nie forum bravo girl :), ale moze bedziecie w stanie jakos pomoc. Przejdzmy do konkretow: od jakiegos roku znam się z pewną dziewczyną, i powiedzmy od pół roku zaczęliśmy się spotykać (kino, filmy w domku, kawa, kolacje na miescie itd) o ile mi wiadomo na 99% nie ma nikogo. Kiedy wyjechałem na wakacje, codziennie do siebie dzwonilismy itd, z czasem sama zaczela proponowac spotkania, nawet w planach miala wspolny wyjazd do jej siostry zagramanice, wydawaloby sie sielanka i zielone swiatlo, zadnych deklaracji z zadnej ze stron nie bylo, ale bylo bardzo milo, spiewala w samochodzie piosenki typu \"stay with me\" moze to nie istotne a moze tak, kto to wie. Od jakiegos czasu cos sie zaczelo sypac, w wyniku malych wymian zdań troche sie poklocilismy - powiedzialem zegnam. Dzien pozniej odezwala sie i powiedziala, ze niestety nie jest w stanie odwzajemnic moich uczuc, ale bardzo mnie lubi i nie chcialaby zeby to mialo taki koniec i ze, boli ja ze tak latwo wyrzucilem ja ze swojego zycia, a gdyby mialo cos z tego wyniknac to juz by sie to dawno stalo - a teraz jest juz za pozno. Pytane czy jest jeszcze szansa i sens probowac wyciągnąć z tego coś więcej ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować