natalkaa 0 Napisano Listopad 5, 2007 dobra dziewczynko ja lece do tego mojego pieknego na kawke :-) juz za mna pewno czeka puzniej tu wpadne pozzdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 5, 2007 Noo o tej samej, przed wstaniem z lozka (czyli z termometrem pod poducha :) )i tym samym termometrem. Mnie to mimo wszystko przekonalo zwlaszcza jak wyczytalam gdzies ze w dniach plodnych jajeczko jest zdolne do zaplodnienia tylko przez iles tam godzin i przez mierzenie tempki bedzie mi latwiej do tego dojsc:) zreszta jak sie okarze ze nie mam owulacyjnych cykli i tepka nie bedzie rosla to od razu pobiegne do gina zeby cos z tym zrobil. Narazie bede miala jeszcze jeden cykl obserwacyjny tylko, bo podobno po odstawieniu anty najlepiej odczekac 3 miesiace ze starankami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowiutka30 0 Napisano Listopad 5, 2007 oooo to się porobiło tylko na chwilę zniklam a tu się dzieje... to ja pamięta ktoś? tak dziewczyny najlepiej się starać tylko w dni płodne i co drugi dzień a najlepiej nie myśleć o dzidziusiu, ale jak tu nie myśleć ale w moim przypadku co drugi dzień jak i codziennie narazie nie podziałało :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 5, 2007 noviutka29 wiataj pewnie ze cie pamietamy:) troche zessmy sie z natalkaa rozpisaly i juz na 3 stronie jestesmy ;) a u ciebie to chyba problem z prolaktyna jest? obnizasz ją jakos?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 5, 2007 natalkaa znalazlam cos dla nas http://28dni.pl/#dynamiczny_wykres zakładamy???:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowiutka30 0 Napisano Listopad 5, 2007 a no troszeczkę się rozpisałyście:) ja będę się pojawiać od czasu do czasu i Was podczytywać. czasmi coś skrobnę :) dopiero w tym tygodniu albo następnym idę do ginekologa ale z tego co wiem pierwszy wynik badania prolaktyny nie jest wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowiutka30 0 Napisano Listopad 5, 2007 pozatym jestem zła w tamtym miesiącu brałam globulki na świństwo grzybicę w tym miesiącu antybiotyki na zatoki i tak dwa miesiące znowu bez staranek chyba mam doła :( i jeszcze ta pogoda bu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 5, 2007 noviutka29 główka do gory w koncu przeciez musi sie udac. Zrob tylko te badanka na prolaktyne i jakby bylo cos nie tak to podejmijcie z mezem jakies leczenie, wtedy na pewno sie uda. A ja oczywiscie zycze Tobie samych wzorowych wynikow ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowiutka30 0 Napisano Listopad 5, 2007 Lusia dziękuję za wsparcie wyczytałam, że starasz się od niedawna pociesze Cię. czytałam, że dziwczyny które odstawiły tabletki anty mają większe szanse na ciąze zaraz po odstawieniu tabletek i to na bliżniaki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 5, 2007 wiesz co nowiutka? ile ludzi tyle opinii na ten temat. Jedni uwazaja ze po anty latwiej, inni ze tabletki anty to smierc dla podnosci, jeszcze inni ze mozna brac tylko 3 miesiace i wtedy zwiekszaja sie szanse na ciaze (nawet mnoga :) ) a ja brałam az 3 lata :/ i nie wiem jak to bedzie...Nowiutka, ale ja sie uciesze z jednego dziecka i to chyba nawet bardziej :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowiutka30 0 Napisano Listopad 5, 2007 masz rację Lusia, że ile ludzi tyle opini :) i masz rację wazne aby był dzidziuś i był zdrowy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 5, 2007 witam dziewczynki :-) kawka mi sie dzis troszeczke przedluzyla :-) a widze ze tu cie lusia w blizniaki wkrecaja>.. no niezle a ta stronka fajna. wlasnie sie lrejestruje to zobaczymy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 5, 2007 tylko jak :-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bacio Napisano Listopad 5, 2007 co sadzicie o wiesiolku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KlaudiaF Napisano Listopad 5, 2007 Hej! Podglądam was troszkę! My z mężem też się staramy już od 2,5 roku i nic:( Trzy lata temu poroniłam i od tamtego czasu laparoskopia i we wrześniu HSG no i zobaczymy.....Tylko czemu tyle muszę czekać??(dzis dopiero 9 dc) Natalkaa, Lusia1983 i inne forumowiczki liczę na nową znajomość i pogaduszki w zimowe wieczorki i czas oczekiwania!!!!Skąd jesteście?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 6, 2007 witam klaudia bardzo milo ze dolaczylas do naszego grona :-) grunt to dobre nastawienie :-) napewno teraz wam sie uda trzymam za was kciuki mocno mocno :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 6, 2007 ach ja jestem z poznania :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 6, 2007 hej dziewczyny z tej strony ilona jestem z tego samego powodu tutaj co wy,o dzidzie staram sie z mezem od roku ale jest jeszcze smutna pierwsze poronilam,miesiace staran i nic,przykro mi jest jak widze kobiety w ciazy;-[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 6, 2007 kalpek, Klaudia witam nowe kolezanki dobrze trafilyscie, bo ten topik z zalozenia ma byc szczessliwy i nie dlugo u wszystkich nas pojawia sie sliczne bejbiatka :P:P Tak,tak natalkaa dobrze ze jestes bo mnie tu ostro w blizniaki wkrecaja:):):) ehh tyle szczesia na raz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 6, 2007 a ja jestem z Gdańska, Klaudia a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 6, 2007 no witam lusia i kalpek :-) wlasnie dziewczyny. to musi byc szczesliwy topik. kalpek milo ze dolaczylas do nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 6, 2007 natalkaa a jak ci poszla rejesteracja na tej stronce co podeslalam?? widzialas ze ona tylko przez pierwszych 30 dni jest bezplatna? potem juz trzeba placic:( ale mimo to mysle ze chyba warto, zreszta zaloze to zobacze czy sie oplaca, ale czekam z tym na nowy cykl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 6, 2007 no az tak duzo sie nie placi. byc moze warto. mozna wyprobowac. tansze to niz testy owulacyjne :-) tylko nie moge sie zarejestrowac bo trzeba jakies haslo czy cos podac. nie wiem o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 6, 2007 poczekaj zaraz tam zerkne i postaram ci sie pomoc. No fakt, drogo ne jest tylko nie wiem czy jestem na tyle systematyczna zeby codzien sie w to bawic,no ale jak chce sie miec dzidzie to trzeba sie troche pobawic w wykresiki. A testy na aalegro mozna kupc na allegro za 2zl/szt :P ja to jestem spec w zakupach internetowych;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 6, 2007 tak wiem ja tez :-) tyle ze troche tych testow trzeba kupic a slyszalam ze lepiej jest samemu sie obserwowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 6, 2007 a masz juz tam konto? jesli tak do wejdz w zaloguj sie wpisz login i haslo a jesli nie jestes zalogowana to tam na samej gorze strony obok cennika i tych innych jest opcja zarejstruj sie, nie wiem co prawa jak to wyglada, bo jak wpomnialam, zamierzam sie logowac dopiero od nastepnego cyklu, ale pewnie tak normalnie jak wszedzie..Jesli nie idzie to sprawdz doklkadnie czy jest jakas minimalna i maksymalna ilosc znakow w hasle lub loginie, czy mozna uzywac polskich znakow i czy nikt inny nie ma twojego loginu itp, itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowiutka30 0 Napisano Listopad 6, 2007 widać że wieść o blzniakach się rozniosła szerokim echem :O jakby co to pamiętajcie czyja to zasługa :D witam nowe dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 6, 2007 nooo troche trzeba...szukalam ze moze gdzies jakis ktos na allegro ma testy i termometry owulacyjne to byloby za jedna przesylka,ale nie ma nikt.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusia1983 0 Napisano Listopad 6, 2007 tak tak nowiutka ja na pewno bede pamietała kto mi na raz tyle szczescia zyczyl:D Przepraszam was dziewczynki, za to ze pisze tak bez ladu i skladu, ale o 7 wrocilam z pracy i troszke zaspana jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalkaa 0 Napisano Listopad 6, 2007 no wlasnie nie mam zobaczysz jak bedziesz sie rejestrowala zreszta a allegro to ty mi nie przypominaj wszestkie konta mi dzis zablokowali :-((( te...ch... jestem wsciekla bo mi sprzedaz zablokowali a w domu mam jeszcze szczeniaki ktore czekaja na dom :-((( a te testy to tez sie zastanawialam czy kupic. sama niewiem. sa o nich rozne opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach