Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalkaa

czy sa tu jakies starajace sie o dzidzie?

Polecane posty

ja stosowałam testy owulacyjnie - polecam na jeden cykl wystarczyły mi 4 testy zresztą mierzenie temperatury też polecam co do pytania o wiesiołek nie wiem bo nie łykam podobno zwiększa ilość sluzu co powoduje, że plemniczki łatwiej się mogą przemieszczać.... warto spróbować dziewczyny łykacie jakieś witaminki oprócz foliku?

natalkaa to zes przeskrobała na tym allegro ze konto zablokowali... nowiutka naprawde testy takie dobre? zastanawiam sie czy nie sprobowac zeby sprawdzic czy mam chociaz owulke..

natalkaa kwas foliowy 1 tabl dziennie, ja narazie nie biore nic, mam detoks od lekow po 3 latach regularnego lykania diany 35:(

Gość bacio80
ciao wszystkim, od roku staramy sie o dzidziusia i jak na razie zzero.ginekolog karze mi czekac cierpliwie i probowac, przestac sie tym przejmowac. ale jak to zrobic?!??? powiedzial ze jeszcze za wczesnie na dodatkowe badania, co wy na to, lepiej jeszcze poczekac? zaczelam lykac magnez i witamine b6, ponoc pomaga, ale nie spotkalam jeszcze nikogo kto by stwierdzil ze mu pomogl, moze znacie kogos?

Gość we
prosze o pomoc lub radę nie kochałam się nigdy ze swoim narzeczonym ale uprawialiśmy w tym miesiącu kilka razy petind a tak ściślej mówiąc opierał sie onm na dotyku.mój mężczyzna nigdy nie miał wytrysku jednakrze kilka razy poprawiął członek ale nie dotykał go u nasady.ostatnio chodziłam podenerwowana jakieś 2 tygodnie temu i trochę żle sypiałam.teraz ta niedziele i poniedziałek tez nie były bez nerwów.chyba ze stresu chcę mi się ciągle sikac ale jak się kiedyś stresowałam też tak miałam a teraz okres spóźnia mi się o 3 dni.cyz mogę byc w ciąży mi się wydaje że ot eaczej mozliwe nie jest.co może byc powodem spóźnienia okresu.czy stres i cviąglę muyślenie o tym..........................prosze o radę

zanim zaczełam stosować testy mierzyłam temperaturę więc wiedziałm mniej więcej kiedy mam owulację i czy mam wogóle w pierwszym cyklu zmarnowałam dwa testy jeden włozyłam odwrotnie :) drugi za daleko, powyzej lini max - wychodziły idealnie dla mnie warto było spróbować tych testów chociaż efektu stosowania nie ma:( chocby dla poznania własnego cyklu aha warto spróbować jeżeli nie ma się problemu z hormonami

bacio ja zmieniłam gina bo już miałam dosyć zbywania poszłam do takiego który pracuje w klinice leczenia bezpłodności stwierdził ze nie ma co panikować ale wysłał mnie na badania hormonalne

nowiutka to ja nie rozumiem, owulacje masz, dzieki testom wiesz dokladnie kiedy to dlaczego nie udaje sie wam?? na badanka smigaj kochana, mysle ze nie ma na co czekac!

lusia wlasnie zalogowalam sie na tej stronce. nie wiem czy jest warta zeby za to placic jak narazie to jeszcze tego za bardzo nie kumam ale chyba na papierze jasniejsze to wszystko dla mnie tym bardziej ze sie dopiero ucze ale chyba zainwestuje w te testy tylko ile mam ich kupic :-/ no ale najpierw to musze do @ czekac to juz za 3 dni wedlug moich obliczen a ty ile miesiecy juz jestes od odstawienia anty?

Hej laseczki!! Dopiero teraz wróciłam z pracy i od teściowej. Ja jestem z Chorzowa. Nie wiem jak to jest u was ale mnie wkurzają teksty typu \"przestancie o tym myśleć\" i to na okrągło!!! Nie ma co ukrywać że dla nas starających się nie mam momentu żeby nie myśleć o dzidzi.

hi :-) zgadzam sie z toba klaudia w 100% a nie masz czasem wrazenia jak idziesz ulica ze wszedzie widzisz kobiety w ciazy czy z wozkami

natalkaa dokladnie, papier milimetrowy wyjdzie duzo taniej i tez precyzyjnie a i na zwyklej kartce mozna i chyba lepiej pocwiczyc pierw na kartce niz wydawac kase w jakies abonamenty:P Co do testow to pomysl jest super tez o nich mysle, ja mysle ze na poczatek kupilabym sobie z 5, zreszta nowiutka pisala ze jej 4 starczaly na miesiac. Mi leci wlasnie 3 miesiac bez tabletek. Aha a tobie zycze oczywiscie zeby ta @ w ogole nie przyszla!

witaj Klaudia 🖐️ ooo tak wszedzie tylko pełno brzuchow widac i wez tu badz madra i nie mysl :p

no wlasnie zawsze jest mozliwosc ze nie nadejdzie :-) dlatego wstrzymuje sie narazie z kupnem testow ciazowych kupilam sporo na allegro tylko ze wiesz zadko je robie bo wole czekac do okresu i miec nadzieje...

Ja mam jeszcze lepiej bo 3 kuzynki są w ciąży, 2 znajome a wokół i tak pełno małych brzdąców. A ja się tylko uśmiecham na teksty \"kiedy wy??\" i się wkurzam w środku bo przecież robimy co możemy nie??

no co ty powiesz. czuje jakbys opowiadala moja historie :-) wszyscy na okolo w ciazy lub maja juz dzieci tylko my nie

dwa tygodnie temu robiłam sobie badania hormonalne mam podwyższoną prolaktynę prawie dwukrotnie powyżej normy :( ja mam wrazenie, że tylko ja nie mogę zajśc w ciąże gdyby nie internet i to forum dalej bym tak myślała fajnie, że jesteście 🌼

że tak sie wtrące :0 lusia twój gin popełnił straszny błąd diane max barc sie powinno pól roku by było ok wiem bo ja bral tez ale ponad rok diane i miałam straszną burze hormonów i zmieniła gina i było ok dalej brałam Yasmi i jak odstwiłam zaszłam bez problemu w ciaże ŻYCZE OWOCNYCH STRAŃ co do witamin to ja brałm przed zajsciem równo 3 miesiące kwas foliwy i witaminy maxivit z żeńszeniem a maż cyn i też maxivit i oczywiscie zdrowe odżywianie

dzieki myszka za odp odnosnie witamin w sumie to powinnam isc do lekaRZA bym sie dowiedziala ale jakos troche to odkladam w czasie

myszka24 no nie powiem zebys mnie opocieszyla jakos specjalnie.. ;( Ginekologow w trym czasie mialam 4 i kazdy regularnie robil mi badanka czy moge dalej je łykac i nie widzieli problemow a ja nie powiem, bylo mi to na reke :)

A wy dziewczynki co tak ostatnio malo bywacie na naszym topiku?? w ogole to musze wam opowiedziec jaki moj maz jest straszny! Wczoraj mi sie strasznie chcialo z nim kochac, zreszta mam plodne to nie chcialam nic stracic, zreszta wiecie jak jest :P a on łajdak jak wrocilam z kapieli to juz spal ! ! ! 😡 jak mogl???? Pozdrowionka dla Was 🌼

oj ja nie wiem co to znaczy lusia bo ten moj to nigdy nie spi zawsze na mnie czeka a ja dzis trak siedze na forum ciaza..... i tak sobie czytam o laskach co pala w ciazy normalnie masakra co tam wypisuja az zal czytac

No a mojemu mezowi wlasnie sie zdarzylo...Starzeje mi sie chlop :) Widzisz natalkaa jak to jest niektore kobiety w ogole nie dbaja o siebie jak sa w ciazy i jakos w nia zachodza a te ktore chca miec dziecko i bylyby w stanie zapewnic mu w okresie ciazy idealny rozwoj to w ciaze zajsc nie moga...Ehh jakis pokrecony ten los...:(

no tak to juz jest. Co zrobić. a wiesz tak sie cieszylam ze nie dostane @ bo nie mam zadnych objawow a tu pomylily mi sie dni i bedzie dopiero za tydzien znow nadzieja prysła :-( a juz sie tak cieszylam ale moze jednak nie dostane. jak bym chciala to tylko wy chyba wiecie.

wiem że nie pocieszyłam ale zrób badania na poziom hormonów i już napewno wrócisz do równowagi a co do witamin to nasze wypróbowene jestem farmaceutką i chciałm brac dobre które mi pasowały życze owocnych stranek