Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mammm

MACMIROR COMPLEX 500

Polecane posty

Gość pytanko mammm

czy ktoras z was stosowala Macmiror complex 500- globulki dopochwowe ktore dzialaja przeciwbakteryjnie??? Czy sa skuteczne i czy mozna je laczyc ze stosowaniem regularnie pigulek anty???

Gość ja je stosowałam
przy jednoczesnym przyjmowaniu pigułek.Skuteczność bardzo dobra.

Gość pytanko mammm
a czy moge go stosowac bez konsultacji z lekarzem? Mam opakowanie poniewaz uzywa go mama

Gość to ja ja
..dobry jest! Mysle że nic ci sie nie stanie , jak zastosujesz "na własną rękę" bo to jest bakteriostatyk a nie antybiotyk, poza tym, jako jeden z nielicznych nie zabija naturalnej flory bakteryjnej.

A jak Ci ktoś na forum (anonimowy) odpisze, że śmiało, bierz, najlepiej całość na raz, to posłuchasz?ŻADNEGO leku, który jest a receptę i zostal przepisany innej osobie - nie powinno się używać bez konsultacji z lekarzem - to nie cukierki.Jesteś gotowa zrobić sobie duże kuku, bo ktoś z forum powie ci, że możesz brać? Nadziwić się nie mogę.

Gość doda-ajj
bez konsultacji z lekarzem nie bierz zadnych srodkow.bo tak naprawde to nie wiesz co ci jest(jesli chorujesz) nie wiesz tez(podejrzewam)np jak dluga ma byc w twoim przypadku kuracja.mozesz sobie poprostu zrobic krzywde.