Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurwionyNaWindows

Kurwicy można dostać z tymi Windowsami!

Polecane posty

Gość WkurwionyNaWindows

Nie dość że nie mogę dokonać aktualizacji, bo wyświetla mi się ten tekst poniżej, to nie mogę zainstalować IE7.0 bo język systemu operacyjnego jest inny niż IE, WinXp jest polski IE7 jest polski to kurva co jest nie tak? Co gorsze IE6 ktorego mam szybko zamyka mi opcje internetowe tak że nic nie mogę zmienić w ustawieniach IE6, ktoś miała podobny problem? Będę wdzięczny za pomoc! Windows Update is the online extension of Windows that helps you get the most out of your computer. Windows Update uses ActiveX Controls and active scripting to display content correctly and to determine which updates apply to your computer. Tell me about active scripting and ActiveX controls To view and download updates for your computer, Windows Update should be listed as a Trusted Site in Internet Explorer. To add Windows Update to the trusted sites zone: On the Tools menu in Internet Explorer, click Internet Options. Click the Security tab. Click the Trusted Sites icon, and then click Sites... Uncheck the "require server verification" checkbox. Make sure the following URLs are listed in the Web Sites list box: http://*.windowsupdate.microsoft.com http://*.windowsupdate.com

Gość Bill Gates ______________
a oprpgramowanie masz legalne czy nie ???

Gość Taki se gość
ściągnij sobie autopatcher a zamiast IE to firefox sobie zainstaluj , jak masz pirata to win update nie skorzystasz bez specjalnych zabiegów ale po co szukać problemy ściągnij sobie autopatcher tam są wszystkie potrzebne łaty, zainstaluj sobie firewall jak nie masz i olewaj update bo to tylko problemy no chyba że wymaga tego oprogramowanie które chcesz zainstalować ;)

Gość Taki se gość
A ten tekst powiadomienia znaczy tyle że nie masz win update dodane do zaufanych witryn które mogą sobie instalować active x w ustawieniach internetowych sie to zmienia.

Gość WkurwionyNaWindows
Oprogramowanie mam legalne! Co opcji internetowych to nie mogę ich otworzyć, otwiara się okno tylko na 0,01sek i znika, nie wiem jak to zmienić, bo probowałem wszystkiego. Zaś normalnie używam Firefoxa, niestety uaktualnienie MS Windows można dokonać tylko poprzez IE, a najbardziej wkurwia minie niemożność zainstalowania IE7.0, bo coś tam język systemowy inny, gdy jest ten sam!

Gość Zainstaluj sobie
linuksa i będzie po problemie. Windows jest be.

Gość czyżbyy
Sama winda jest tragedią, ale jak dobrze skonfigurować takiego XP to może być nawet całkiem przyjazne - i szybkie - środowisko. Za to IE to jest kompletna porażka, wyłącz, wykasuj, zablokuj na firewallu, nie wiem co jeszcze bo sobie zawirusujesz kompa do końca.