Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila hhyy

Jestem zmeczona....

Polecane posty

Gość kamila hhyy

Jestem po prostu zmeczona. Od rana w pracy, po poludniu praca dodatkowa (musze z czegos oplacic studia), wieczorem nauka + przygotowywanie sie do pracy na 2 dzien. Tylko ksiazki, kserowki, papiery. Ide spac-mysle ile mam do zrobie, wstaje-mysle ile mam do zrobienia. nie wydalam juz. chce miec chociaz dzien "amnezji", chce przestac myslec o tym co muze robic....Czy ktos tak ma czy jestem tutaj jedna jedyna jeczaca poczwara?:P

Gość ja też tak niestety mam
pracuję od rana, po południu druga praca. Potem muszę się do nich przygotować. W piętek miałam wolne popołudnie i co z tego musiałam przygotowywać się, wczoraj cały dzień w papierach, dzisiaj od rana też. A w przyszłym tygodniu zapowiada się 60 h dzień pracy. Mam już dość ale jak wpadnie się w takie samonapędzające się koło to ciężko się z niego wyrwać. Przecież nie odmówię kolejnych zleceń. Ciekawe czy długo tak pociągnę.

60 h tydzień pracy :)

Gość jkfde
umrzecie w pracy .OBudzicie sie majac 60-tke i swiadomosc ze zycie straciliscie na pracy .Czy nie lepiej sie nie powiesic niz tak zyc?

może i masz rację ale na całe szczęście to co robię fascynuje mnie i sprawia satysfakcję. Lubię to co robię, a że chwilami jestem zmęczona, to marudzę i narzekam :)

Gość tez zapracowana
Wiesz, jak nam stuknie ta 60-tka to przynajmniej z niezłą emeryturą.

Gość takie zycie ciągle tylko tyrać
jest bezsensen dla mnie 🖐️

Gość jkdfe
.i zycie sobie zmarnowac.NAwet nie zauwazycie kiedy was pochowaja w trumnie , bo zycie wam przejdzie obok

jeżeli robisz coś co w 90% jest Twoją pasją, nie tracisz życia. Ja pracując przeważnie, wiadomo, że wszystko czasami wkurza, bawię się świetnie. I właśnie dzięki temu czuję, że żyję a nie że ucieka mi życie. Co miałabym robić ciągle siedzieć w domu przed tv lub kompem. Bez sensu.

Gość banan na buzi
ja tez nie ma sily isc jutro do pracy. W piatek tylko ja nie mialam urlopu i kolezanka, ale ona wybyla 2 godz.przed czasem, bo miala pretekst, a ja po tym tygodniu jestem tak zmeczona, ze nie mam sily na nic. Nie wiem jak sie zregenerowac :(MA ktos moze sposob?

Dzisiaj to została Ci długa kąpiel z jakimiś olejkami, lampka wina lub piwko przed snem i wczesne położenie się spać. Ale normalnie proponuję wybrać się np na SPA daje energię na parę tygodni albo zaszaleć w sobotę ze znajomymi. Mnie taka całonocna imprezka z szaleństwami na parkiecie i lekkim upojeniem alkoholowym całkowicie resetuje :)

Gość banan na buzi
ja też tak niestety mam-->dziękiza odpisalas:) JA po prostu nie mam tam sily isc i ogladac tych ludzi.Szukam nowej pracy po godzinach a w starej musze wyrbic swoj plan i jestem ostatnio nie do zycia.

Gość banan na buzi
i jesli czegos nie zmienie, to nie bede nadal mic znajomych do wyjscia z nimi, bo przez prace potracilam jakiekolwiek szanse na znajomosci. Poza tym juz teraz jestem w takim stanie, ze nikt ze mna nie wytrzyma, bo kazdy ma swoje wlasne problemy. I w sumie to mi jest tylko brak przytulenia i posiedzenia z kims w milczeniu a nie tlumu osobb i gwarnej sali.

Gość banan na buzi
* "bo kazdy ma swoje wlasne problemy i nie interesuja go cudze".

jesteś w stanie doła psychicznego. Rok temu jak byłam w takim stanie też nie miałam ochoty na nikoga. Ewentualnie ciche miejsce i rozmowy. Ciężko mi coś radzić. Ale proponuję nie patrzeć dzisiaj na kilogramy i zjeść coś słodkiego, później spacer, kąpiel, piwko i spać :) Pomoże troszkę a na pewno zmniejszy stres związany z jutrzejszym dniem i szukaniem nowej pracy. I polecam magnez jeszcze. Jego brak w organiźmie sprawia, że nie masz siły na nic. Powodzenia z szukaniem nowej pracy :)

Gość kamila hhyy
Mnie nawet tak praca strasznie nie meczy co nauka. wiem,wiem nikt nie kazal mi robic dalej studiow, ale wiem,ze musialabym je i tak zrobic, wczesniej czy pozniej (wole wczesniej);) Czasami czuje,ze moj mozg nie przyjmie juz wiecej informacji;) Co do odprezenia przy muzyce w klubieczy przy piwie to faktycznie cos w tym jest-czuje sie potem jak nowo narodzona;)

Gość banan na buzi
przepraszam,ze nie odpisuje, ale musialam sie polozyc i odpoczac. Kamilko, uwazaj z ta nauka, bo organizm wysiadzie. JA to juz przerabialam 2x . Mozesz sie tak wypalic, ze potem dlugo bedziesz do siebie dochodzic. Uwazaj, powaznie mowie.