Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wichura20

kucharz

Polecane posty

Gość wichura20

czy zawód kucharza jest przyszłościowy??? czy warto kształcic sie w tej dziedzinie w Polsce?? ile zarabiaja kucharze( i w jakich miastach)??? dzieki

Gość piate kolo
nie warto bo będziesz czarnuchem przestrzegam praca 2na 1 i często po 12 h i praca w święta bardzo często

Gość piate kolo
nie jestem kucharzem ale paru znam podszywaczu

Gość wichura20
a ktos cos o zarobkach?

Gość powiem ci coś ....jestem
z nadmorskiej miejscowościi wiem ile sobie śpiewa taki kucharz za prace w np kurorcie nadmorskim czy jakims pensjonacie ! w ub roku w sąsiednim pensjonacie włascicielka zatrudniła kucharza na sezon letni tj od czerwca do września i ten sobie zaspiewał w czerwcu i wrześniu 2800 a w lipcu i sierpniu 3300 i ona sie zgodziła ! nie jest to jakas garkuchnia ale przewaznie niewielkie pensjonaty lub mała hoteliki poza sezonem letnim jeśli taki pensjonat pracuje to kucharz ma ok 1800 do 2000 i powiem ci szczerze ,ze do pracy nie ma wielu chętnych ...jak są to albo młodzi i mało doświadczeni albo emeryci będący nieco w tyle za "modą" kuchenną 🖐️

Gość mój kumpel jest kucharzem
i dobrze zarabia.

Gość powiem ci coś ....jestem
znajomi maja włoską kuchnie w sąsiedniej miejscowosci i maja kucharza ,który kiedys gotował na jakimś statku wycieczkowym i ten to sobie śpiewa 4000 i dostaje tyle!!! powiem ci,że jeżeli potrafisz gotować trendy i ze smaczkiem to prace masz jak w banku !

Gość do inny

Gość do inny
moj kumpel w amsterdamie zarabia jako kucharz 16 euro na godzine plus napiwki pare euro dziennie:))))

Gość
patrzac na kariere takich kucharzy jak Gordon Ramsay i Jamie Oliver , jak najbardziej sie oplaca , ale taka kariera wymaga duzej pracy , nikt nie urodzil sie mistrzem a jak lubisz gotowac to pierwszy krok masz za soba , bo najlatwiej osiagnac sukcesy w tej dziedzinie , ktora sie lubi , ktora jest nasza pasja ;)