Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestTakiDzien

prztłumaczy mi koś coś z francuskiego na pol?? proszę

Polecane posty

Gość jestTakiDzien

Witam, mam ogromną prośbę prztłumaczył by mi ktoś ten tekst do którehgo jest link?? Bardzo mi zależy. Jeszcze jakby się komuś chciało te ćwiczenia pod to jest prawda, fałsz. Bo ja kompletnie go nie rozumiem ;/ Z góry dziękuje :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42df03316645d3a0.html

Gość jestTakiDzien
pomorze ktoś :(

Gość ale czego Ty chcesz
rozwiazalas zadanie prawda falsz, a tekst nie jest wcale b. skomplikowany...

Gość ale czego Ty chcesz
zad 6. pierwsze pytanie do Wojtka ,drugie pyt. do olgi, trzecie do wojtka, 4 do wojtka, 5 do olgi, 6 do Olgi raczej

Gość jestTakiDzien
a przetłumaczyłby mi ktoś tekst?? bardzo proszę...

Gość jestTakiDzien
proszę o pomoc... przetłumaczy mi ktoś?? :(:(

Gość zglos to do Reno
ciekawe czy rzeczywiscie taki z niego francuz

Gość jestTakiDzien
przetłumaczyłby mi ktoś to dzisiaj?? bardzo mi zależy, muszę do mieć do jutra przetłumaczone. Proszę....

Gość dziewczyno ..
slownictwo jest proste, zdania proste, siadziesz, wezmiesz slownik i przetlumaczysz. Jakas chyba znajomosc fr. masz, skoro takie teksty robicie. posprawdzasz w slowniku slowka, ktorych nie znasz i nie rozumiesz i gotowe. Tekst na pewno zrozumiesz. powodzenia

francuzi widziani przez polaków Jesteśmy bardzo różni? gazeta: Wedlug was francuzi i polacy sa różni? Olga: Widze wiele małych różnic miedzy naszymi posiłkami.Jecie lekkie śniadanie i nie jecie nic az do południa. Wielu uczniów pozostaje w szkole i je w \"self\"- wydaje mi sie ze self to cos w stylu sklepiku, baru. To sympatyczne jestescie razem! Wojtek: Jecie dużo chleba, lecz rozumiem to, bagietka jest wyśmienita. Dzielicie ją rękami na kawałki. A kiedy kończycie danie, czyścicie talerz chlebem. Olga: A wy pijecie duzo wody. Polacy piją więcej soku, herbaty Wojtek: Uwielbiam ser ale jedzenie sera po daniu głownym przed deserem, to dla mnie dziwne...a takze jedzenie na ciepło dwa razy dziennie: w szkole w poludnie i wieczorem z cala rodzina Olga\": ja wieczorem jestem zdenerwowana poniewaz kolacja zaczyna sie o 20 30 i trwa dwie godziny ! A musze mowic po francusku!Ale rodzina Lea(Lei) (mojej correspondante? (nie wiem jak to przetlumaczyc, chodzi chyba o dziewczyne z która wymienial sie, chodzi o wymiany szkolne) jest super! Jestesmy w 9 przy stole z rodzicami, dziadkami, bracmi i siostra Lei! Jest wesoło! Wojtek: tak, wymiana nie jest latwa(chodzi tu zapewnie o wymiany uczniow polskich i francuskich) Zwłaszcza o 6 30 gdy mam wstać.Dla mojego odpowiednika?(znowu slowo corresspondant czyli ten chlopak z ktorym on sie wymienil tak mi sie wydaje) to rowniez jest bardzo ciezkie. Rankiem nie ma różnic dla nas(miedzy nami) moga byc bledy pisze to na szybko bo zaraz wychodze, ale generalnie sens tego tekstu jest oddany pozdro

Gość jestTakiDzien
baaardzo Ci dziekuje :) Milego popoludnia zyczę !