Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzy mi sie

Byl ktos kiedys w Hiszpanii?piszcie wspomnienia

Polecane posty

Gość marzy mi sie

Gość marzy mi sie
no kto pierwszy?

bylam dwukrotnie w hiszpanii na wybrzezu costa brava w Calelli. Kurort nadmorski, widok z hotelu na morze, piaszczysta plaze i palmy :) Wieczorem pelno pubow dyskotek, do niektorych dowozili limuzynami ale najbardziej co mi sie zapisalo w oamieci to Barcelona. przepiekne miasto, miasto w ktorym mam nadzieje kiedys uda mi sie zamieszkac. Fenomelnalna katedra Sagrada Famila, ogrody Gaudiego, port, kilku kilumetrowa aleja z wieloma uroczymi kawiarenkami , restauracjami, przydroznymi artystami. Polecam kazdemu zobaczyc.

oprocz miejsc ktore mozna zobaczyc to ludzie. Nie tacy jak w Polsce, bardziej otwarci, uprzejmi, przyjacielscy. tam sie zupelnie inaczej zyje niz tutaj.

Gość hiszpanie zarozumiali
dla turystow

Gość do polnej rusałki
ja tez bylam w Hiszpanii tez w Barcelonie,i podobnie jak Ty uwazam ze to jest raj na ziemii,widokki przepiekne.Mam nadzieje ze jeszcze tam wroce.No i bylam jeszcze w Tossa dse mar i LLoret de mar rowniez cudowne miejsca

Gość do ...........////
bylam w tym toku costa dorada ok 100km od barcelony barcelona mi sie niezbyt podobala, moze oprocz ogrodow Gaudiego ktore sa fantastyczne budynki nowe pomieszane ze starymi w centrum miasta, korki .... to samo co wszedze ... miasto jak miasto za to kurort byl fajny polecam- 2 plaze lub wiecej jesli chce przejsc sie dalej, wielkie slizgawki w parku wodnym duzo dyskotek wieczorem w bliskim zasiegu ... ogolnie niezle, bardzo wypoczelam, po to tam pojechalam

Gość marzy mi sie
No Barcelonajest super,to miasto ktore nie spi.Tylko nie bylam w tym ogrodzie Goudiego bo nie moglismy trafic,ale Sagrada Familia,plaza w Barcelonie,port,nigdy czegos podobnego nie widzialam.Ludzie zupelnie inni niz w Polsce,uprzejmi.Bar na barze,dyskoteka baja beach.Jedyne co mi sie nie podobalo to jedzenie

ja byłam w ogrodzie Gaudiego piękny jest :) i te fontanny :)

Gość marzy mi sie
to fontanny sa w ogrodzie Goudiego?to tam bylam!!!!!no fakt przepiekne,tryskaja w rytm muzyki,kolorowe.Naprawde przepiekne.Ale gdzies nie moglismy trafic i to tez cos bylo z Goudim zwiazane,ale mniejsza z tym

nie, fontanny nie sa w ogrodzie Gaudiego tzn te tańczące..

Gość marzy mi sie
tanczace?ja bylam na takich co ich seans trwa 15 minut,te fonntanny graja roza muzyke,od klasycznej zaczynajac,woda jest kolorowa i tryska na 30metrow

no, i si e rusza tańczy w rytm muzyki a kolory sa równiez dopasowane do muzyki.. vzyli tańczy wszystko :)

Gość marzy mi sie
a moze chodzi nam o te same?bo tam gdzie ja bylam to one tak fajnie tryskaly w rytm muzyki;-)