Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabcia.aa

nigdy nie powiedzial ze kocha ....

Polecane posty

Gość zabcia.aa

nie wiem co o tym myslec, przez poltora roku jestesmy razem i nigdy nie powiedzial do mnie pierwszy KOCHAM CIE... jak ja pierwsza powiem to odpowie ze mnie tez, albo pocaluj i nic nie powie... niepokoi mnie to ... jak sie spytalam wprost czemu mi tego nie powie odpowiada ze sie wstydzi i ze jest niesmialy... po takim czasie co jestesmy raze to mozliwe ... ????? nie wiem czy mam mu wierzyc ???

Gość glupi łepek

Gość Beata z Albatrosaxxxiiiiiiiiii
po prostu nie kocha cie i tyle nie wierz w bajki ze jest niesmialy ,facet ktory naprade kocha kobiete nie boi sie mowic o uczuciach i okazuje je

Gość zabcia.aa
on ma 25 ja 22

lepiej żeby powiedział prawdziwie niż mówił cały czas że Ciebie kocha a to nieprawda

hahaha niesmialy, wstydzi sie...oj jaki biedny...jakby cie kochal nie mialby problemu z powiedzeniem tego...proste

nie wierzę że nie chce ci tego powiedzieć bo jest nieśmiały...po takim czasie bycia razem...może po prostu on cię jeszcze nie kocha?

dziwny facet, to czemu 1,5 roku z Tobą jest skoro nie potrafi powiedziec kocham .... ci faceci nigdy nie przestana zaskakiwac ... negatywnie ....

Gość zabcia.aa
w sms to pisze, ale ja sie czuje kochana, przytula, caluje, jest dobry, czesto sie spotykamy....