Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karawkawsłoniu

błono przerwij się!

Polecane posty

Gość karawkawsłoniu

byłam u lekarki, która stwierdziła, że mimo, to iż normalnie miesiączkuje, konieczne będzie nacięcie błony dziewiczej, aby można było współżyć, skierowała mnie do szpitala, w szpitalu dwaj doktorzy, stwierdzili, że wg nich nie ma takiej konieczności i nie wykonali zabiegu, stwierdzili, że rozdziewiczenie może być utrudnione ale nie potrzebna jest ingerencja lekarska. z moim ukochanym próbowaliśmy już kilka razy, ale gdy penis zaczyna naciskać na błonę, czuje okropny ból, w miarę napierania on zwiększa się, to nie jest to kilka sekund znośnego bólu o którym wszyscy tutaj piszą. nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji? jaka jest wg was najlepsza pozycja, w której najszybciej i w miarę najmniej boleśnie dojdzie do przerwania błony? czy raczej powinnam jednak jeszcze raz iść na zabieg? jak bardzo to może boleć? jak to było w Waszym przypadku? dzięki za każdą odpowiedź :*

Gość deggialka
mysle, ze powinnas jeszcze raz isc do lekarza i powiedziec o tym bolu- wtedy na pewno wykona Ci taki zabieg :)

myśle, dokladnie tak samo, muszą wykonać ten zabieg, bo nawet ten pierwszy raz powinien być mimo wszystko fajny. Idz na zabieg

Gość kinaaa
Mi chyba na ostatniej wizycie przebito błonę dziewicza.Tak po prostu. nie wiem czy przez przypadek czy tak musiało być. Miałam robione usg przezpochwowe.Po badaniu pojawiła się krew i trochę bolał a raczej bardzo więc błona chyba pękła.Więc pierwszy raz już chyba mam za sobą.

Gość doda-ajj
jesli czujesz silny dyskomfort podczas prób zblizenia powinnas isc z tym jeszcze raz do lekarza.to nie ma sensu cierpiec przy pierwszysm razie, podczas gdy powinnas zapamietac go jako swoją magiczną chwile.pani doktor wiedziala co mowi.naprawde nie ma sensu sie meczyc.a pierwszy raz z mezczyzna zapamietasz na zawsze;)