Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenkaaaa

wizyta u gina

Polecane posty

Gość marlenkaaaa

mam pytanie czy aby pojsc do gina to musze miec skonczone 18 lat ? albo czy mogla bym isc z osoba pelnoletnia do gienkologa np siostra ktora ma 19 lat :>?

Gość marlenkaaaa
no własnie w tym problem ze rocznikowo mam 16 lat a ukonczone bede miec dopiero w grudniu bo jestem z rocznika 91

Gość maaaleeenkkaaa
oo dziekuje ci bardzo za odpowiedz :*

Gość Kaja161616
Wiesz, wydaje mi się, że nie powinno być problemu, ale pamiętam jak ze dwa lata temu moja znajoma, która nie była pełnoletnia zapisała się na wizytę w przychodni i jak tam poszła to po pierwsze potraktowano ją jakoś dziwnie - tak jakby pani lekarz podejrzewała, że przyszła ona żeby sprawdzić czy jest w ciąży (w tak młodym wieku przecież...). Od razu zaczęła ją o to wypytywać. I mimo, że zupełnie nie o to chodziło, to w końcu jej nie zbadała i kazała przyjść z "mamą". I trochę nie na temat, ale moja szwagierka, która ma 17 lat poszła w zeszłym tygodniu do ortopedy i też jej nie przyjął tylko kazał przyjść z rodzicami... Trochę chore - nie uważacie???

Gość trzustka
może i chore, ale jak potem taka smarkula zacznie mu zarzucać, że ją macał po cyckach albo kazał chodzic bez majtek i nie wiadomo co jeszcze, to już lepiej dla niego, żeby przyszła z matką albo ojcem