Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitty proud

kocham grubaska

Polecane posty

Gość kitty proud

od prawie roku jestem z facetem ktorego bardzo kocham, ale mamy jeden problem i jest to jego nadwaga (przy wzroscie 180 wazy 140kg). Zdazylam sie juz przyzwyczaic do tego choc szczerze mowiac na poczatku troche mi to przeszkadzalo, ale on ma ogromne kompleksy z tego powodu. Wiem ze probuje schudnac ale dziala tu chyba efekt jojo bo po kazdym spadku masy ciala nabiera spowrotem wagi. Wstydzi sie przy mnie rozebrac, w luzku jest ok ale kochamy sie tylko przy zgaszonym swietle. Staram sie go wspierac i uswiadomic mu ze kocham go takim jaki jest ale widze ze coraz bardziej zamyka sie przedemna. Jesli mozecie mi poradzic jak mu pomoc piszcie, bede wdzieczna

Gość kitty proud
a jaki jest tego powod?

Nie dziwię się, że sie wstydzi. Grubas nie dba o siebie. A tak w ogóle pisze się w ŁÓŻKU :P

Gość ///ja cie powiem ////
wiesz co? ty musisz cos zrobic ja mam troche cialka wstydzilam sie chlopaka i wiesz co zrobil? postawil mnie w bieliznie przed lustrem on za mna, i zaczal mowic: zobacz jakie masz piekne nogi, zobacz na twoje piekne ramiona, brzuch piersi ... wiesz co? moze bylo ciemnawo, ale widzialam siebie jak modelke :D

Gość kitty proud
nie mam polskich znakow na klawiaturze, a jak masz pisac takie bzdury to sobie odpusc

Gość głupi wątek głupie pytanie
hahah bez jaj, MEGA ROTFL

Gość no to mozee
zapiszcie sie razem na silownie, zacznijcie razem biegac robic cokolwiek co pomoze mu zrzucic wage

jak się nie ma polskich znaków, to chyba oczywiste, że pisze się \'o\' a nie u...? ;)

Gość a jak mam
tez to przerabiam tylko moj ma 109 przy 180 ale tez bardzo zakompleksiony, niestety musi popracowac nad silna wola... a to mu niebardzo idze (jestesmy razem rok i 1,5 m-ca) przez 2 miesiace ostatnie schodl 3kg ale... yh nie wiem na jak dlugo. obiecal nie jesc slodyczy az do swiat, zobaczymy czy mu sie uda... tlyko co bedize w swieta!!??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
tez mam ten problem ale moj mąz nie robi sobie nic z tego naewt ostatnio przestal dbac o siebie chodzi mi tu o wlasną higienę brzydze się nawet po nim wejsc do toaletu a gdy mu o tym mowie to udaje ze nie slyszy

Gość kitty proud
moj przynajmniej sie stara, tylko ze po kazdej nieudanej probie jest coraz bardziej zrezygnowany