Estel87 0 Napisano Listopad 4, 2007 dziewczyny, czy moge odłożyc tabletki tego samego dnia co współżyłam? (jakby co to dziś jeszcze wziełam, to jest 7 tabletka z 3-go opakowania). wczesniej brałam tabletki normalnie o jednej porze, o niczym nie zapomniałam. Chce je odłożyć, bo od kilku dni sie fatalnie po nich czuje. błagam o szybką odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaak mozesz Napisano Listopad 4, 2007 jak sie zle czujesz to nawet wskazane,tylko mam glupie pytanie,ale b.wazne:kiedy wspolzylas i czy "zawartosc" zoatala w srodku,ktory dzien masz cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 4, 2007 hmm ciężko powiedzieć, ja bym jednak wybrała opakowanie do konca dla pewności wiesz najpierw 7 dniowa przerwa potem 7 tabletek i znow przestaniesz brac... organizm moze zwariować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 4, 2007 podczas zazywania pigułek dzien cyklu nie jest wazny bo w ogole nie ma cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estel87 0 Napisano Listopad 4, 2007 prosiłam swojego chłopaka żeby we mnie nie miał wytrysku, i też tak było, ale wiecie, mimo wszystko sie troche boje odłożyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaak mozesz Napisano Listopad 4, 2007 jest cykl,bo jednak miesiaczka nadchodzi po tym jak wybierzesz opakowanie,tylko,ze brak w tym cyklu dni plodnych,jezeli dlugo stosuje sie tabletki,jezeli ktos zaczyna lykac tabletki i zle sie po nich czuje to jest inna sprawa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 4, 2007 jezeli nie czujesz sie az tak bardzo źle to weź to opakowanie do konca i nie zaczynaj nowego po przerwie- tak bedzie najbezpieczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estel87 0 Napisano Listopad 4, 2007 11 dzień cyklu dla jasności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaak mozesz Napisano Listopad 4, 2007 Dobrze byloby jakbys tabsy odlozyla a kupila sobie cos "po" stosunku dopochwowego,tylko to zazwyczaj trzeba w ciagu 24godz.po stosunku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 4, 2007 nie ma miesiączki tylko sztucznie wywołane krwawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaak mozesz Napisano Listopad 4, 2007 11 dzien cyklu to moga byc dni plodne juz!!!ja zaszlam w ciaze w 14 dc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 4, 2007 nie ma dni płodnych ! to że sie źle czuje nie ma nic do rzeczy, tabletki i tak działaja !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estel87 0 Napisano Listopad 4, 2007 już sama nie wiem co robić, w końcu mój chłopak we mnie nie miał wytrysku, ale mimo wszystko, gnębi mnie ten płyn ejakulacyjny. nie rozumiem troche działania tabletek, wiem że zagęszczają śluz i nie doprowadzają do owulacji, ale jeśli się współyło to w takim razie te plemniki są , czy obumierają przez zagęszczenie śluzu w pochwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 4, 2007 są ale maja trudniejsze warunki i krócej żyją. mowie ci weź opakowanie do konca i dopiero odstaw, bedziesz miec pewnosc ze jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estel87 0 Napisano Listopad 4, 2007 no właśnie dni płodnych nie ma, też tak słyszłam, w końcu zatrzymują owulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Estel87 0 Napisano Listopad 4, 2007 dobrze, dzieki za rade... jakoś bede musiała sie przemęczyć. jeszcze raz dzieki za opinie i pomoc. 3majcie sie kobietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. 0 Napisano Listopad 4, 2007 Moniak ma rację -lepiej dokończyć, chyba, że będziesz się czuła tak źle,że nie dasz rady wytrzymać. Opakowanie przerwane to ogromny zamęt dla organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach