Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorkaaaaaa

Mój chłopak wyjechał do pracy!

Polecane posty

Gość dorkaaaaaa

No właśnie dzisiaj wyjechał do pracy i wróci dopiero za trzy tyg. co ja mam robić w wolnym czasie?Macie jakieś pomysły?

Gość Podlamana jestem
Ho! zaraz posypia sie posty. nie masz pojecia ile dziewczyn jest w takiej sytuacji Twoj wyjechal za granice? bo jesli tak to witaj w klubie.. tylko ze ja na swojego bede czekac do swiat a nie widzimy sie od ok miesiaca jakie to zycie jest pokopane!

Gość dorkaaaaaa
Wiem że nie jestem sama.Ale chciałabym się właśnie dowiedzieć co wy robicie w wolnym czasie gdy go nie ma. Bo gdyby był to wiedziałabym co mam robić!

Gość dorkaaaaaa
wiedziałam ze zaraz znajdzie się jakiś podszywacz który będzie wypisywał te brednie

Gość ojejkuuuu
a mojego meza juz ponad rok nie ma i sobie radze :D Poza tym moze zacznij czytac ksiazki, fitness, basen, knajpy...milion mozliwosci a Ty glupio sie pytasz

Gość ja tak niedlugo
bede miala, kocham nad zycie ale....juz sie ciesze, ze bede miec czas dla siebie, pojde na silownie, nikt nie bedzie mi kasy podbieral przez co zaoszczedze na sliczne zęby itd :D

Gość Podlamana jestem
W przeciwienstwie co do niektorych lubie spedzac czas z moim chlopakiem. Nie czuje zebym cos tracila beda z nim. Oczywiscie potrafie sobie wynalezc jakies zajecia gdy Go nie ma, raczej sie nie nudze ale dla mnie zycie w rozlace jest troche trudne. Po to jestesmy razem zeby byc tak naprawde razem, co ja bede duzo mowic... Wyjechal po to, zebysmy mieli na jakis start. Jakos nie wyobrazam sobie zycia pod jednym dachem z rodzicami badz tesciami. A tu nie byl w stanie zarobic tyle ile za granica. Nawet fachowcy wyjezdzaja wiec cos to znaczy... Hakuna, daruj sobie teskty typu - "facet wyszedl na 5 minut-koniec swiata" - bo 1,5 czy 3 miesiace i wiecej to nie 5 minut! Hakuna nie sadze zebys miala do konca zdrowe podejcie do zwiazku poniewaz reprezentujesz przewazajaca grupe ludzi na tym swiecie, ktora nie do konca sie otwiera, trzyma na dystans i jest gotowa do "ucieczki" - moge sie mylic Pozdrawiam