Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naataszka03

Czy macie jakis pomysl na fajny wyglad??

Polecane posty

Gość Naataszka03

Czy macie jakis pomysl na fajny wyglad?? Na zrobienie z siebie fajnej laski, dojrzalej kobiety albo zwyklej, przecietnej dziewczyny... Czekam na propozycje :)

Gość to zależy jaka jest Twoja
uroda. Przede wszyskiem najważniejsza jest codzienna higiena. Makijaż delikatny a nie tapeta, że z daleka widać,fajne perfumki i modne ciuszki :-)

Gość roseee
preferuję elegancję, nie kupuję rzeczy sezonowych typu żółte czy różowe bluzeczki, czasem są to markowe ciuchy czasem pospolite, ale zawsze takie ,które nie wychodzą z mody, klasyczne lubie beże, biel i czerń makijaż delikatny minimum biżuteri uważam jednak,że styl i ubiór odzwierciedla osobowość, kupujcie to, w czym się dobrze czujecie,każda jest inna i lubi swoje kolory i wzory a bywa i tak,że trzeba chodzić do pracy w garniturze lub w polarku i nie ma uproś

A mi się wydaje że sposobem na fajny wygląd są przede wszystkim włosy. Jak jesteś ładnie uczesana i nie masz żadnych odrostów to od razu Cię widać. Włosy gładkie, wypielęgnowane to jest coś. Żadne ciuszki nie pomogą jak będziesz miała siano na głowie. Makijaż oczywiście też jest ważny, delikatny nie wyzywający. No i perfumy oczywiście. Sezonowa moda faktycznie nie przyciąga uwagi, trzeba znaleźć swój własny styl, ale fryz przede wszystkim. Pozdrawiam.

Sposób na fajny wygląd? Myślę, że kluczem jest samoakceptacja i poczucie gustu, ale również odrobina samokrytyki. Z takimi cechami dziewczyna potrafi dostrzec, w czym wygląda dobrze, a w czym niekoniecznie. Ja szczególnie zwracam uwagę na osoby ubrane w dobrym stylu, trochę na sportowo, które sprawiają wrażenie dobrze czujących się we własnej skórze i we własnym ubraniu. To naprawdę widać, gdy dziewczyna czuje się nieswojo w wysokich butach, czy krótkiej sukience, a za wszelką cenę chce wyglądać atrakcyjnie. Podobnie jak widoczne jest, gdy kobieta stworzona do noszenia spódnicy nie odnajduje siebie w spranych jeansach i t-shircie. Myślę, że każda z nas powinna odpowiedzieć sobie, w jakich kolorach, jakich ubraniach czuje się najlepiej i potem po prostu realizować swój własny program komponowania indywidualnego stylu. Ja np. lubię dyskretny makijaż lub kompletny brak make-upu, włosy w kolorze brązowym i ubrania w odcieniach zieleni, fioletu, brązu. Nie każdej z nas to jednak pasuje i myślę, że powinnyśmy kierować się swoim własnym przeczuciem.