Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarty...

jestem rozdarty

Polecane posty

Gość rozdarty...

chce zeby bylo jej dobrze to nie tak, ze chce zeby byla ze mna nie wiem tego i nie bede miec pewnosci az nie sprobujemy ale nie sprobujemy ona jest swietna dziewczyna, inteligentnta, odwazna, ciepla, sympatyczna, kobieca, otwarta potrafimy sie dogadac pomimo roznicy pogladow, choc w wiekszosci sie zgadzamy, rozumiemy mamy podobne doswiadczenia, ale rozne zycia mimo, ze bardzo mnie lubi, to nawet nie bierze pod uwage to boli, irytuje, denerwuje ma kogos, niezobowiazujaco, ze swojej bajki, nie z mojej moge to zmienic, ale nie zrobie tego tylko po to zeby stanac do walki, wyrownac szanse naprawde zycze jej wszystkeigo najlepszego ciesze sie ze stara sie sobie wszystko poukladac, zaczac od nowa ale jestem rozdarty nie chce tak czuc chce zeby jej sie ulozylo, i zebym czul tylko radosc, bez tjn nuty zazdrosci i poczucia odrzucenia mimo ze wiem, ze ona nie chcialaby zebym tak czul i sam nie wiem czy tak naprawde to wszystko mialoby sens i sie nie dowiem ale to cholernie boli, mimo ze z tym walcze

Gość monyka1
jestes pewny ze ma kogos? moze ona czuje to samo i biedna czeka az jej to powiesz

Gość rozdarty...
jestem pewny niby to nic powaznego a moze to ja jesten zle poinformowany ;) ale... co jej powiem? daj sobie z nim spokoj i zobaczymy co bedzie? jej bylo ciezko, bardzo ciezko moze teraz wyjdzie na prosta, nie mam prawa jej tego psuc i to pod warunkiem, ze bylaby jakakolwiek szansa, ze i ona czasem mysli "co by bylo gdyby..." bo tego nie wiem tak naprawde nie wiem czemu mialaby tak myslec pewnie to mi jej bardziej potrzeba, niz mnie jej mysle sobie, tchorz jestem ale to nie tylko o to chodzi

Gość czy to ty
ten rozdarty, co pisal na innym topiku, czy nastepnego rozdarlo?

Gość rozdarty...
chyba nastepnego

Gość że co
czemu uważasz, że ten inny facet będzie dla niej lepszy? czemu jesteś z innej bajki? chodzi o kasę, wykształcenie, wiek?

Gość że co
zapytałeś jej, czy nie chciała by z Tobą spróbować? Ryzyk fizyk chłopie, nie poddawaj sprawy! Bądż facetem!

Gość że co
totalnie brak Ci pewności siebie...:O

Gość rozdarty...
przestan strzelac, bo za duzo trafiasz :) nie wazne czy ja uwazam czy bedzie lepszy, nawet go nie znam na tyle zeby to stwierdzic to madra dziewczyna, nie bedzie z kims kto nie bedzie dla niej odpowiedni taka mam nadzieje moze to wlasnie ja jestem nieodpowiedni, nie wiem

Gość rozdarty...
to nie tylko o moja pewnosc siebie chodzi

Gość dobre naprawdę
dedukujesz czy wiesz na pewno?

Gość rozdarty...
jakbym wiedzial na pewno to bym si enie gryzl tym, tylko dzialal bez wzgledu na efekty albo odpuscil i sie z tym pogodzil a tak to mnie cholera bierze

Gość a ja wiem że ją idealizujesz
tak jest kiedy nie ma się pewności co do tego czego sie chce. zderzenie z rzeczywistością jest smutne. mozliwe, że do tego kiedyś dojdziesz.

Gość Are you ready to dance
hi,powiedz jej co czujesz...takie niedomówienia są najgorsze...

Gość rozdarty...
pewnie idealizuje, ale ma te cechy o ktorych pisalem ma tez wady, ale kto ich nie ma niedomowienia sa najgorsze? tak, wlasnie to czuje ale jesli najgorsze dla mnie to ok, moze dla niej lepsze

Gość Are you ready to dance
napisz chłopie do niej , zamęczy Cię ta niewiedza, i to "co by było gdyby"....żebyś nie żałował...show must go on...

kiedy już będziesz pewien, przestaniesz ją szanować, większość z was tak ma

Gość rozdarty...
dlaczego mialbym przestac ja szanowac?

dlatego że będzie twoja

Gość rozdarty...
zreszta, jakie zderzenie z rzeczywistoscia... znamy sie dosc krotko, ale jej otwartosc sprawia ze czuje jakbysmy sie znali juz bardzo dlugo wiem o naprawde intymnych sprawach z jej zycia moze to wlasnie to mnie tak ciagnie nigdy nie potrafilem tak rozmawiac z druga osoba a z kobieta, czy nawet wlasna dziewczyna to juz w ogole... wszystko jest takie naturalne

Gość rozdarty...
nie potrafilbym byc z kobieta ktorej nie szanuje

Gość heh i sie bujasz
nie badz tchorzem :) bierz sie za dziewczyne i tyle jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz , a moze akurat to ona czeka na Twoj krok :) poza tym znacie sie krotko, a mowi ci o sobie bardzo duzo- jak piszesz, a to o czyms swiadczy ;)

Gość Kruczek24
i jak sprobowales zgadam sie z heh i sie bujasz czesto dziewczyny czekaja na pierwszy krok ze strony faceta, najlepiej jak powiesz jej co do niej czujesz wtedy napewno bedziesz wiedzial czy masz jakas szanse czy nie . pozdrawiam:)

Gość plotkataktak
moze to byla plotka??

Gość do rozdartegooo
rozdarty to chyba fajniezakochany ??

Gość do rozdartegooo
no i chyba mialam racje bo topik zamarł;)

Gość Luizka23
pewnie rozdarty dobrze bawi sie z dziewczyna ;)

Gość rozdarty...
nie ;)

Gość Luizka23
to szkoda;/ myslalam juz ze jescie razem a tu klops i rozdarty pozno w nocy siedzi na forum zamiast spac ;P

Gość Luizka23
jestescie nie jescie ;)