Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarty...

jestem rozdarty

Polecane posty

Gość jesteśmyyyyyyyy

Gość może rozdarty
się pocerował ;)

Gość konska dawka prawdy
przenies sie do innej bajki chlopie

Gość trallllallla
autor topiku to nasz fajnyzakochany z innego topiku

Gość bobassek
z jakiego topicu? ;)

Gość EEEEEEEEEEEE
Boże mam nadzieje Rozdarty , ze to nie Ty :(

Gość rozdarty...
nie mam tu innego topiku mam pytanie jesli ona chcialaby czegos wiecej, to nie bylaby z tym drugim tak? bo czasem mam wrazenie ze celowo chce wzbudzic moja zazdrosc chyba cos nie tak? co ja jestem? plan awaryjny? wiec albo sobie ubzduralem cos albo ona zwyczajnie sie mna bawi powiedzcie, czy jesli bylybyscie z jednym, a myslalyscie o drugim, to nie zerwalybyscie? chociazby po to zeby dac zielone swiatlo dlaczego ja mam walczyc kiedy traktuje sie mnie w ten sposob? mam racje czy nie?

Gość ciekawsska
rozdarty masz racje. jelsi chce byc z kims innym to temu komus mówie bye i robe wszystko w tym kierunku aby byc z tym innym. Logiczne. Chociaz powiem Ci , ze sama czasem nie rozumiem kobiet:O

Gość EEEEEEEEEEEE
kobiety nigdy nie są logiczne . Jak myślisz , ze je zrozumiesz to się mylisz , one same się nie rozumieją .

Gość czymozliwejest
myślę, że ona sama nie wie czego chce, tak bywa

Gość rozwarty
Też jestem rozwarty bo pies złapał mnie za nogę a sasiad za penisa i tak mną szarpali.Byłem 2 dni w szpitalu.Poznałem tam bardzo fajną sexerkę .Coś jej opowiem. Boli mnie coś ale nie wiem co ...

Gość czymozliwejest
Napisałeś: "to madra dziewczyna, nie bedzie z kims kto nie bedzie dla niej odpowiedni" niestety w tych sprawach nie zawsze rozum decyduje, ona może nawet wiedzieć, że ty byłbyś dla niej bardziej odpowiedni, ale ją ciągnie do tego innego nawet jeśli nie znajdzie z nim szczęścia. Myślę też, że jeśli nie jest intrygantką to na pewno nie chce celowo wywołać w Tobie zazdrości. Ona może sobie nie zdawać sprawy z Twoich uczuć i oczekiwań.

Gość jhwkhduwhih
jeszcze jedno, stwierdziles -ze spotyka sie z nim bez zobowiazan-wiec moze traktuje go narazie jak kumpla, poza tym nie jestes pewien, wiec dzialaj poki tamten nie jest jeszcze w jej glowie :P

Gość jhwkhduwhih
jak sie tylko czaisz a nie dzialasz, to za jakis czas obudzisz sie z reka w nocniku, ze nie miales odwagi sprobowac........i jak sie czaisz to skad ma panna wiedziec, ze moze chcialbys......ale cos Cie blokuje

Gość justtyska
moze nie jest to wcale jej chlopak wydaje mi sie ze powinienes sprobowac najwyzej powie Ci nie ale przynajmniej bedziesz wiedzial na czym stoisz;)

Gość rozdarty...
jest na 100%

Gość fajniezakochany
To nie ja jestem autorem. Pierwszy raz tu jestem. Aczkolwiek jestem strasznie rozdarty :(

Gość sprobuj sie pocerowac

Gość ten typ
To ja mam ten sam problem tak mniej więcej. Zakochalam się w dziewczynie , ale ona ma narzeczonego. Widze że się jej podobam, ale jednocześnie wiedzę ze ona się blokuje. Że chciałaby spotykać się ze mną, poznawać mnie..no ale przeciez jest zaręczona. Nie moze. Sam nie wiem co mam o tym myśleć. Widzę jak na mnie patrzy. Chciałbym o nią powalczyć, ale nie wiem czy to ma sens. Czy mam prawo rozwalać czyjś związek? A moze ona bylaby jednak szczęsliwasza z tym facetem z ktorym teraz jest? Jednocześnie nigdy zadna dziewczyna nie podbala mi się tak bardzo. Tyle nas łączy....uwielbiam kiedy jest przy mnie...uwielbiam jej usmiech ...jej poczucie humoru... kilka dni temu powiedziala mi o tym ze jest zareczona. Ze nie moze tego ukrywać i ze ja muszę to wiedziec. Rozplakala się... Ale czy ja mam prawo? I czy mam jakąkolwiek szansę?

Gość Alicja Czarodziejka
Rozdarty czasem jest tak , ze kobieta sie pogubi w swych uczuciach , bywa ze potrzebuje czasu aby zrozumieć siebie i swoje uczucia . Jeśli jest taka jaka ja opisujesz , to ona też to przezywa może bardziej niż Ty .

Ty nie chcesz dla niej dobrze.Ty chcesz ,by Tobie ulzylo ,Ty chcesz byc szczesliwy.

Gość rozdarty...
tak, chce ale gdyby chodzilo tylko o mnie juz dawno bym zadzialal

Gość ponad siły

Gość plumpel
dla mnie bzdetami są gadki typu nie rozwalac związku to jej chłopak narzeczony etc etc .... dopóki nie mąż to zwiąku nie ma. Ja tuz przed ślubem dostałam list od chłopaka powiedział mi wtedy ze do konca życia bedzie żałował ze nie może być już ze mną. To było dokładnie na miesiąc przed moim ślubem...jakby powalczył o mnie wtedy dziś byc może byłabym szcześliwa. Związek jest wtedy kiedy jest przysięga dopóki nikt niczego sobie nie obiecał do grobowej deski zawsze warto walczyn Powodzenia rozdarty

Gość rozdarty...
jego juz nie ma ale i my jestesmy jakos dalej od siebie co jakis czas wydaje mi sie ze widze w jej oczach cos wiecej ale wyczuwam tez ze chce mnie trzymac na dystans gdy za bardzo sie probuje zblizyc i badz tu madry czlowieku

Gość anuśkaanulka
rozdarty czy Ty naprawde tyle czasu jestes rozdarty??? Jak ja nie lubie takiego labidzenia u chlopa:o Rety jak nie lubie:o

Gość anuśkaanulka
jak mozna tak pie...... dzialac trzeba a nie ględzić...:o pomyśl o tym, idę spać, pa :o🖐️

miłości jeżeli jesteś daj się poznać nie bądź leniwa nijaka samolubna egocentryczna małomówna wahaniem opóźniona blada od westchnień niespełniona ❤️ :)

jesli nie chcesz aby twoj stan rozdarcia przeszedl w stan chroniczny to zrob cos...co?...pokaz po prostu swoje karty...jak to sie mowi, raz kozie smierc. Napisz jej mail lub sms (twarza w twarz jest na poczatek trudniej) o tresci: Nie wiem jak to przyjmiesz, ale...jestes dla mnie wazna, bardzo wazna...tak wazna, ze chcialbym abysmy sprobowali byc razem...taka jest moja prawda. Trzymam kciuki!

za cholere nie rozumiem poezji, ale jak ma dziewczyna innego, to po co sobie nią głowe zawracać, albo rybka, albo akwarium, a ze zrozumieniem kobiet dałem sobie spokój, mimo że jestem wiele lat żonaty czasem nie potrafie, żony zrozumieć i pojąć, co nie przeszkadza mi ją kochać i to by było na tyle