lukasz1984 0 Napisano Listopad 5, 2007 Witam serdecznie. Mam pytanie i proszę o pomoc opiszę sytuację: Moja Kobieta bierze tabletki antykoncepcyjne \" Hormonet\" od okolo 3 miesięcy, lekarz te polecil ( bez badania praktycznie) pozniej moja Kobieta mając znajomości kupowala tabletki bez recepty. Postanowila jednak ponownie wybrać się do ginekologa- tak po prostu na zbadanie i ze wzgledu na recepte na tabletki i wyszla dziwna rzecz... lekarz pobral jej hormony i wyszly niepokojące badania i lekarz zrobil jej tes ciążowy - taki apteczny i wyszedl pozytywny... Kochalismy się ostatnio 3-4 tygodnie temu, zawsze mialem prezerwatywę, Ona jak juz pisalem zazywa tabletki, niecale 2 tygodnie temu miala okres. Po nim narazie nie kochalismy się. Zastanawia mnie fakt jak tak moglo wyjsc? Powiedziala lekarzowi ze byl okres, on powiedzial ze moglo dojsc do zaburzenia hormonow ( ze moglo dojsc przez nacisk zadan i stres do rozlegulowania hormonow w jajnikach) i ze test taki normalny na fotelu trzeba powtorzyc w tą sobote ( pierwsza wizyte miala w srode 31 pazdz.) lekarz dodal zeby nie martwic sie an zapas... hmm co mozecie mi powiedziec na ten stan rzeczy? Dziekuje wszystkim za odpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Listopad 5, 2007 powinna isc do innego ginekologa i zrobic samej test w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz1984 0 Napisano Listopad 5, 2007 no tak.. ale co to Twoim zdaniem oznacz? bo to troche dziwne zeby przy takim zabezpieczeniu wogóle byla mowa o zaplodnieniu.. noi co to jest to rozregulowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja myśle że Napisano Listopad 5, 2007 z takim zabezpieczeniem to jest niemożliwe, żebyście wpadli, testy naprawdę nie sa 100% pamietaj, że PRZEZ TRZY MIESIACE OD ZACZECIA BRANIA TABLETEK ORGANIZM KOBNIETY SIE DOSTOSOWUJE, ZACHODZĄ RÓÓÓÓÓŻNE ANOMALIA, GŁOWA DO GÓRY. też polecam zmienic lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz1984 0 Napisano Listopad 5, 2007 anomalia? czyli moze cos wskazywac na ciaze a tak nie jest? bo fakt- to tez mnie dziwi ze przy takich zabezpieczeniach taki wynik testu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Listopad 5, 2007 Radze dziewczynie wybrac sie do innego ginekologa w celu potwierdzenia ciazy badz jej wykluczenia. Przy takim zabezpieczeniu tabletki plus prezerwatywa zajscie w ciaze jest niemozliwe, takie jest moje zdanie. Niech kupi w aptece test i wykona go w domu zgodnie z instrukcja. Ewentualny wynik powinna skonsultowac z lekarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach