Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linijka16

Podejrzewam,że moja...

Polecane posty

Gość Linijka16

Podejrzewam,że moja...wychowawczyni ma romans z geografem.Jak się tego dowiedzieć?Jak przeprowadzić jakieś śledztwo w szkole?Doradzcie coś!

Gość Linijka16
nie prosiłąm o takie rady mądralo!Moja wychowawczyni to cyba moja sprawa...

Gość Linijka16
pomóżcie!

to twoja sprawa? gdzie ty jestes? w gimnazjum?? babka dorosla jest to niech sie zakochuje w kim chce a ze to kolega z pracy czy nie, to nie twoja sprawa..

Gość Linijka16
nie znasz sytuacji!Istnieje kilka faktów ,które stawiałaby tą sprawę w innym świetle...

Gość angielski
ale z ciebie pustak

Gość pytanie rzeka
Te "fakty" to też nie twoja sprawa, nie wtrącaj się w nie swoje sprawy, dziewczyno!

Gość nie ma sensu kupowac kredensu
najlepiej zaczaj sie z toalecie dla nauczycieli, jesli ma na tylku narysowana mape znaczy ze ja geograf posuwa :o

Gość Linijka16
Nie prosiłąm was o radę czy się wtrącać czy nie tylko jak zbadać sprawe!Więc jeśli nie masz pomysłu to nie pisz!

Gość Linijka16
No dobrze... :-o Chodzi o to że ten geograf jest już zajęty! Zawsze na dużej przerwie lizał mnie po cyckach i wsadzał w odbyt małem modele globusów... a od kilku dni zupełnie stracił mną zainteresowanie :-( Na pewno przez tą głupią babę. :-(

Gość Linijka16
Ej głupi podszywacze! Kto się pode mnie podszywa! Ten poprzedni post jest nie mój!

Gość pytanie rzeka
Ale jak widzisz - wszyscy doradzają ci to samo, więc wyciągnij z tego wnioski, albo znajdź sobie kafeterię, na której siedzą takie małolaty ja ty i wspólnie - zamiast się uczyć- będziecie wymyślać jakieś bzdety i pchać smarkate nosy tam, gdzie nie trzeba.

Gość Linijka16
Nie rozumiesz!Więc zapytam inaczej:Lubisz dowiadywać się zawsze o wszystkim ostatnia?

Gość pytanie rzeka
Nawet, jeśli uważasz, że mogłabyś POMÓC tej pani, to trzymaj się od tego z daleka, dziewczyno, TO NIE SĄ TWOJE SPRAWY i przyjmij to do wiadomości!!!!

Gość Linijka16
Też mi coś! Uważacie się za takich dorosłych, tak? To powiem Wam coś. Ten geograf powiedział mi kiedyś, że takiej laski jak ja mu zrobuiłam to nikt mu nie zrobił. Więc spokojnie, dobrze? :-o

Gość Linijka16
bo musisz wiedzieć,że moja wychowawczyni to flirciara...Wcześniej romansowala z chemikiem i oczywiście o wszystkim dowedziałąm się ostatnia :(

Gość Linijka16
:( :(

Gość Linijka16
to macie jakieś pomysły?

Gość lakiernik z Chartumu
Tak

Gość Linijka16
jakie?

Gość lakiernik z Chartumu
Należy przeprowadzić szeroko zakrojone śledztwo. Procedura ta musi jednakże uwzględniać następujące ograniczenia: będzie to tzw. śledztwo szkolne a więc prowadzone bez udziału specjalistycznych służb państwowych. Nie będzie z zasadzie możliwe korzystanie z prowokacji, środków przymusu bezpośredniego i działań operacyjnych, na które potrzebna jest zgoda właściwego miejscowo prokuratora. Siłą rzeczy zatem śledztwo powinno mieścić się więc w granicach tzw. białego wywiadu. Oznacza to wzmożoną oberwację obiektów, ich zachowań, zmian ustalonych przyzwyczajeń, rozchwiania emocjonalnego itd. Należy to jednak prowadzić dyskretnie acz ze zmaksymalizowaną skutecznością.

Gość to ja ja
żałosna jesteś gimnazjalistko. Twoja wychowawczynie jest dorosła i moze romansować z kolegą z pracy a tobie nic do tego. żal ci po prostu, ze babka ma powodzenie w swoim wieku a ty go nie masz, więc zajmujesz sie z nudów tym, czym nei powinnaś. Myślisz , że twoje śledztwo coś da? Z pracy ją wyrzucą czy co? Naiwna jesteś myśląc że ktoś sie przejmie twoim "odkryciem".

Gość Linijka16
to niezle,,,ale niewiele mi to pomogło,ale zawsze...

Gość Linijka16
do "to ja ja" : po pierwsze nie chcę ,żeby babkę wyrzucali z pracy,a po drugie to sama mam chłopaka ,więc nie mam być o co zazdrosna...żal...

Gość to ja ja
wiec się nie wtrącaj w nie swoje sprawy. Dorośniesz to zrozumiesz. A póki co - marsz na lekcje już 9-ta.

Gość Linijka16
do lakiernika: jak obserwować obiekty,żeby nie zauważyły?Przecież do pokoju nauczycielskiego za nimi nie pójdę, a to tam dzieje się najwięcej...