Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WACEK Z ŁOMŻY

KOBIETA WAŻĄCA 55 KILO I MIERZĄCA POWYŻEJ 168 CM NIE MA PRAWA BYC KOBIETĄ ......

Polecane posty

Gość WACEK Z ŁOMŻY

nie moge zniesc jak koibiety po 20stce wazace 55 kilo i wysokie chca wmówic innym ze sa fajne i szczuple .a to nieprawda. mialem dwie laski które wazyly tyle i mialy okolo 170 cm i były za chude. KOBIETY MUSICIE BYC APETYCZNE A NIE ANOREKLTYCZNE. APELUJE.

Gość klipsa23
Wacek jest pewnie Wacką i ma niski wzrost oraz nadwagę.

Gość dziewczyno skończ już
i skoro tak lubisz "kobiecą sylwetkę" to się nią ciesz. Może tak, skoro jesteś taka piękna i powabna, znajdź sobie w końcu faceta, zamiast siedzieć całymi dniami na forum i wypisywać zawsze to samo:O🖐️

Gość WACEK Z ŁOMŻY
Mój wacek stoi jak Pałac Kultury, gdy bolcuje mnie zdyszany student medycyny z Malawi :classic_cool:

Gość a klipsa
to bezpierśny patyk

Gość WACEK Z ŁOMŻY
mozecie tylko zazdroscic kobietom apetycznym i kobiecym chude patyczaki bez pupy i cycków.

Gość glupoty opowiadasz
no dziwne.Ja mam 170 i 57 kg wagi no i do anorektyczki mi duzo brakuje. Jak wazylam 65 kg to bylam niestety przy kosci :/

Gość dokłądnie głupoty
bo wszystko zalezy od budowy ciała..... mam koleżnkę, szerokie ramiona, wąskie biodra.... dopiero przy wadze 60kg, tak jej się to rozkłąda, że ma pupę biodra i kobieco wygląda.... ja przy tej samej wadze wyglądałabym jak gruba świnia..... bo jestem drobniutka w ramionach i mam naturalnie szerokie biodra i dealna waga dla mnie to 53 kg (obie mamy ok 170 cm wzrostu)

znoooowu ty??? ludzie! ze ci sie to jeszcze nie znudzilo. po co odpowiadacie skoro wiadomo ze temat zalozyla ta sama osoba ktora codziennie narzeka na swoje \"wychudzone\" wymiary? TO JUZ JEST NAPRAWDE NUDNE

Gość i jesteś nowa na kafe
Ellinko:O

A ja ważę 48 kg przy wzroście 167-168 cm ;) Po prostu taką mam figurę i taką przemianię materii, nigdy w życiu się nie odchudzałam. Nie sądze jednak bym wyglądała aż tak strasznie anorektycznie.

Gość do Integral
ty też musisz być nowa na kafe:D

Gość troche to dziwne co piszesz
a ja sie czuje dobrze w swoim cialku mam 177cm (dla niektorych pewnie za wysoka) i waze 63 kg (i pewnie wiele osob powie ze za duzo) wazne jest to jak sie ktos czuje a nie ile wskazuje waga gdybym czula sie zle i grubo tez bym sie odchudzala.... kazdy ma do tego prawa i kazdemu podoba sie cos innego....

Gość troche to dziwne co piszesz
prawo**************

Gość Lomzynianka
a ja mam 105 w cyckach ,75 w pasie i 97 w du**** i jestem akurat ;) Hmmm akurat to przesadzam ,mowia zem ideal hehehehehe . Faceci rzecz jasna :P

Gość taka jednaaaaaa
75 w talii i ideal? hehe dobre. gdybys miala jakies 65 to tak ale 75 hehe. No i masz chyba ogromny biust

Gość do Integral
z tego, że odpowiadasz tej idiotce:O