Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34544

u kogo z was związek wygląda tak samo?

Polecane posty

Gość 34544

tzn. identycznie jak na początku? to samo spojrzenie w oczy, dedykowanie sobie słów piosenek, seks codziennie, wielkie, wzruszające wyznania itd? nie rzadziej! ale wciąż TAK SAMO? chodzi mi o związki od roku w górę

Gość 8 lat małżeństwa
i jest 100% lepiej niż na początku więc nie tak samo i okazuje się że związek i miłośc nie polega na smsach i czułych wyznaniach

Gość 8 lat małżeństwa
a seks jest bardzo często i jakościowo dużo lepszy :0 Przecież chodzi w związku, żeby go roziwjać i budowac a nie utrzymywać stan wyjściowy?

ja tez 8 lat w związku i z każdym dniem coraz lepiej, zachowujemy sie jak szczeniaki zakochane :P

EEeee, to chyba niemożliwe... Kiedyś po prostu troche wstydzilismy się siebie nawzajem, troche jeszcze zdobywalismy miłość drugiej osoby, a teraz jestem pewna, że kocha i wygląda to trochę inaczj :P Są codziennie słodkie słówka, przytulanie, wszystko to co na początku, ale dodatkowo są też jakieś drobne kłótnie, wspólne problemy:P Na początku to taka sielanka, a potem sielanka połączona z problemami życia :P:P Przynajmniej w moim wypadku:P